Kulturni dom Spodnja Idrija - Spodnja Idrija

Naslov: Spodnja Idrija 36, 5281 Spodnja Idrija, Slovenija.

Specialitete: Kulturni center.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Kulturni dom Spodnja Idrija

Kulturni dom Spodnja Idrija Spodnja Idrija 36, 5281 Spodnja Idrija, Slovenija

Kulturni dom Spodnja Idrija je kulturni center lociran na Naslov: Spodnja Idrija 36, 5281 Spodnja Idrija, Slovenija. Čeprav ne najdemo telefonske številke ali spletne strani, je Kulturni dom Spodnja Idrija znan po svoji vlogi kot kulturni center v regiji. Ponuja različne kulturne dogodke in dejavnosti za lokalno skupnost.

Čeprav ni dostopnih mnenj na Google My Business, je pomembno omeniti, da ima Kulturni dom Spodnja Idrija potencial za postati pomemben kulturni prostor v regiji. Kljub temu pa bi bilo koristno, če bi zagotovili več informacij o njihovih dejavnostih in programih, da bi privabili več obiskovalcev in podpornikov.

Za osebo, ki išče informacije o kulturnih dogodkih in dejavnostih v Spodnji Idriji, bi bil Kulturni dom Spodnja Idrija lahko zanimiva destinacija. S svojo lokacijo v središču mesta in vlogo kulturnega centra, ponuja možnost udeležbe na različnih kulturnih prireditvah, kot so koncerti, predstave, razstave in delavnice.

Če ste ljubitelj kulture in iščete nove kulturne izkušnje, priporočamo, da obiščete spletno stran Kulturnega doma Spodnja Idrija in preverite njihov aktualni program dogodkov ter se udeležite katerega od kulturnih dogodkov, ki jih ponujajo. Morda odkrijete nekaj novega in zanimivega!

Opomba: Za več informacij in aktualne dogodke, obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte o pestri ponudbi kulturnih dejavnosti v Kulturnem domu Spodnja Idrija.

Go up