Kulturni center Kočevje - KCK - Kočevje

Naslov: Trg zbora odposlancev 62, 1330 Kočevje, Slovenija.

Telefon: 82009485.

Spletna stran: kck.si.

Specialitete: Kulturni center, Kavarna, Otroško gledališče, Koncertna dvorana, Kino.

Druge zanimive informacije: Izreka se, da je v lasti ženske, Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Mnenja: Ta podjetje ima 243 mnenj na Google My Business.

Povprečno mnenje: 4.6/5.

Lokacija od Kulturni center Kočevje - KCK

Kulturni center Kočevje - KCK je priljubljena kulturna ustanova, ki se nahaja na Trgu zbora odposlancev 62, 1330 Kočevje, Slovenija. Svojim obiskovalcem ponuja široko paleto dejavnosti, vključno z kulturnimi dogodki, kavarno, otroškim gledališčem, koncertno dvorano in kinom. To je kraj, kjer se prepletajo umetnost, družabnost in kultura, namenjen vsem ljubiteljem umetnosti in zabave.

Pri KCK so znane tudi njihove specialitete, med katerimi izstopajo kulturni dogodki, prijetna kavarna, otroško gledališče, koncertna dvorana in kino. Ta raznolikost ponudbe pritegne različne obiskovalce, ki si želijo doživeti kakovostno in zabavno kulturno izkušnjo.

Kulturni center se ponaša z izjemno lokacijo v središču mesta Kočevje, kar omogoča enostaven dostop obiskovalcem iz vseh delov mesta. Poleg tega je parkirišče dostopno tudi osebam na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo predanost vključevanju vseh obiskovalcev.

Če iščete več informacij o KCK, jih lahko kontaktirate preko telefona na 82009485 ali pa obiščete njihovo spletno stran kck.si. Na njihovi spletni strani boste našli podrobnejše informacije o prihajajočih dogodkih, vstopnicah in drugih dejavnostih.

Druge zanimive informacije o KCK vključujejo dejstvo, da je izreka se, da je v lasti ženske, kar doda poseben čar ustanovi. Poleg tega je vhod dostopen tudi osebam na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo skrb za vse obiskovalce.

Glede na mnenja na Google My Business, ima Kulturni center Kočevje 243 ocen, s povprečno oceno 4.6/5. To kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev in kakovost storitev, ki jih ponuja KCK.

Z vsemi temi informacijami in pozitivnimi ocenami, je Kulturni center Kočevje - KCK odlična izbira za vse ljubitelje kulture in umetnosti. Če iščete kakovostne kulturne dogodke v prijetnem okolju, priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se prepričate sami!

Mnenja o Kulturni center Kočevje - KCK

Kulturni center Kočevje - KCK - Kočevje

Boris Car

5/5

Super dvorana. Je v dobrem stanju, moderna. Primerna za otroške predstave in ogled filmov. Prijazno osebje, dovolj parkirnih mest, nekaj ponudbe hrane (sendviči, rogljički, kokice).

Kulturni center Kočevje - KCK - Kočevje

Klemen

5/5

Kino ki obogati vsaj kakšno dobro željo. O pogovoru, ob jutranji kavi! Dobrem filmu.

Kulturni center Kočevje - KCK - Kočevje

David Naglič

5/5

Poleg filmov je občasno na voljo tudi kakšen glasbeni koncert. Prijazno osebje, res se trudijo. Poleg dvorane je zraven tudi bar, ki pripravlja poleti tudi burgerjeve na žaru. 🙂

Kulturni center Kočevje - KCK - Kočevje

Osmir Ruznic

5/5

Zelo profesionalni in tudi prijetni uslužbenci

Kulturni center Kočevje - KCK - Kočevje

Nevenka Oberstar

5/5

Odličen izbor filmov.

Kulturni center Kočevje - KCK - Kočevje

Gašper Letig

1/5

V kino pa ni treba v Kočevje hodit ,

Hodite v kino rajši v Ljubljano v KOLOSEJ,

Brezveze tukaj v kck Kočevje

Kulturni center Kočevje - KCK - Kočevje

Miša Majcen

5/5

Prijeten ambient, na voljo parkirišče, prijazno osebje

Kulturni center Kočevje - KCK - Kočevje

ervirus

1/5

Na vrtu čakal sam 30 minut,študent se sprehaja semtertja z fonom v roki,nič vstal in šel k pejčku tam mi celo pivo nalijejo v kozarec.KCK poboljšajte se

Go up