Krajevna knjižnica Središče ob Dravi - Središče ob Dravi

Naslov: Slovenska cesta 22, 2277 Središče ob Dravi, Slovenija.
Telefon: 27415273.
Spletna stran: orm.sik.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Krajevna knjižnica Središče ob Dravi

Krajevna knjižnica Središče ob Dravi se nahaja na naslovu Slovenska cesta 22, 2277 Središče ob Dravi, Slovenija. Ta knjižnica je priljubljena destinacija za ljubitelje knjig v regiji, saj ponuja bogato izbiro gradiva ter prijeten prostor za branje in učenje. S svojo lokacijo v središču mesta je Krajevna knjižnica Središče ob Dravi enostavno dostopna, s parkiriščem in prilagojenim dostopom za osebe na invalidskem vozičku.

Telefonska številka za stik je 27415273, medtem ko lahko več informacij najdete na njihovi spletni strani orm.sik.si. Specializirani so za knjižnične storitve, kar pomeni, da lahko obiskovalci pričakujejo širok izbor knjig, revij in drugih gradiv za branje in raziskovanje.

Zanimivo je, da ima Krajevna knjižnica Središče ob Dravi visoko oceno na Googlu, saj ima 5/5 povprečno mnenje. To kaže na to, da so obiskovalci zelo zadovoljni z njihovo ponudbo in storitvami. Priporočamo, da obiskovalci, ki iščejo prijeten kraj za branje in raziskovanje, obiščejo to knjižnico, kjer bodo zagotovo našli gradivo po svojem okusu.

V kolikor želite izvedeti več o njihovi ponudbi ali se dogovoriti za obisk, vas vabimo, da obiščete njihovo spletno stran in stopite v stik z njimi. Krajevna knjižnica Središče ob Dravi je odlična destinacija za vse ljubitelje branja in raziskovanja ter je zagotovo vredna obiska.

Mnenja o Krajevna knjižnica Središče ob Dravi

Krajevna knjižnica Središče ob Dravi - Središče ob Dravi
Samo Zerjav
5/5

Go up