Krajevna knjižnica Šmarca, enota Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik - Kamnik

Naslov: Trg padlih borcev 2, 1241 Kamnik, Slovenija.
Telefon: 18394311.

Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Krajevna knjižnica Šmarca, enota Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik

Krajevna knjižnica Šmarca, enota Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik se nahaja na naslovu Trg padlih borcev 2, 1241 Kamnik, Slovenija. Svojo knjižnico lahko kontaktirate preko telefonske številke 18394311. Ta knjižnica je specializirana za knjižnice in ponuja raznoliko zbirko knjig in virov za svoje obiskovalce. Poleg tega ima tudi parkirišče in je dostopna osebam na invalidskem vozičku.

Mnenja o tej knjižnici so izjemno pozitivna, saj ima 1 mnenj na Google My Business in povprečno mnenje 5/5. To kaže na visoko kakovost storitev in zadovoljstvo obiskovalcev. Knjižnica je priljubljena med prebivalci Kamnika in okolice zaradi svojega prijaznega osebja, bogate ponudbe knjig ter udobnega okolja za branje in učenje.

Če iščete prostor, kjer lahko uživate v branju knjig, si izposodite gradivo ali pa preprosto preživite sproščujoč čas, je Krajevna knjižnica Šmarca, enota Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik odlična izbira. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o njihovih storitvah ter dogodkih, ki jih organizirajo. Ne zamudite priložnosti, da se povežete s knjigami in kulturo v prijetnem okolju te knjižnice!

Mnenja o Krajevna knjižnica Šmarca, enota Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik

Krajevna knjižnica Šmarca, enota Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik - Kamnik
Damjan Balantič
5/5

Go up