Knjižnica Mirana Jarca, Krajevna knjižnica Dolenjske Toplice - Dolenjske Toplice

Naslov: Zdraviliški trg 8, 8350 Dolenjske Toplice, Slovenija.
Telefon: 73065346.
Spletna stran: nm.sik.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Knjižnica Mirana Jarca, Krajevna knjižnica Dolenjske Toplice

Knjižnica Mirana Jarca, Krajevna knjižnica Dolenjske Toplice je kulturni center, ki se nahaja na naslovu Zdraviliški trg 8, 8350 Dolenjske Toplice, Slovenija. Svojim obiskovalcem nudi bogato zbirko knjig in ostalih gradiv ter različne kulturne dogodke.

Svoje storitve lahko kontaktirate preko telefonske številke 73065346 ali obiščete njihovo spletno stran nm.sik.si, kjer lahko najdete več informacij o njihovi ponudbi in dogodkih.

Specialitete Knjižnice Mirana Jarca v Dolenjskih Toplicah so predvsem knjige in literatura, ki zadovoljujejo različne bralne okuse. Poleg tega knjižnica ponuja tudi prijetno okolje za branje in raziskovanje.

Druge zanimive informacije vključujejo parkirišče in dostopnost za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča enostaven dostop do knjižnice za vse obiskovalce.

Čeprav ima Knjižnica Mirana Jarca, Krajevna knjižnica Dolenjske Toplice trenutno 0 mnenj na Google My Business, je pomembno, da se obiskovalci odločijo sami raziskati to kulturno središče in morda prispevajo svoje mnenje.

Zaradi njihove pestre ponudbe in prijetnega okolja, Knjižnica Mirana Jarca v Dolenjskih Toplicah je odlična destinacija za vse ljubitelje knjig in kulture. Ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran ter se prepričajte o njihovi pestri ponudbi!

Go up