Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica, enota Poljčane - Poljčane

Naslov: Dravinjska cesta 26, 2319 Poljčane, Slovenija.
Telefon: 28290100.
Spletna stran: kjv.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica, enota Poljčane

Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica, enota Poljčane se nahaja na naslovu: Dravinjska cesta 26, 2319 Poljčane, Slovenija. Za več informacij jih lahko kontaktirate na telefon: 28290100 ali obiščete njihovo spletno stran: kjv.si.

Specialitete te knjižnice so predvsem knjižnične storitve in dejavnosti. Poleg tega ponujajo tudi različne dogodke in dejavnosti za obiskovalce.

Med druge zanimive informacije spada tudi dejstvo, da ima knjižnica parkirišče in je dostopna tudi osebam na invalidskem vozičku.

Mnenja o tej knjižnici so trenutno nezabeležena, saj na platformi Google My Business nimajo še nobenega mnenja, zato lahko rečemo, da je povprečno mnenje trenutno 0/5.

Za osebo, ki išče informacije o Knjižnici Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica, enota Poljčane, bi bilo priporočljivo obiskati njihovo spletno stran, kjer lahko najdejo več podrobnosti o njihovih storitvah, dogodkih in lokaciji. Tudi če še niso prejeli mnenj na Googlu, to ne pomeni, da niso vredni obiska.

Zato toplo priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o vseh storitvah, ki jih ponujajo. Morda boste našli nekaj zanimivega zase!

Go up