Knjižnica Dravograd - Dravograd

Naslov: Koroška cesta 47, 2370 Dravograd, Slovenija.
Telefon: 28710760.
Spletna stran: knjiznica-dravograd.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 3 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Knjižnica Dravograd

Knjižnica Dravograd je sodobna knjižnica, ki se nahaja na Koroški cesti 47, 2370 Dravograd, Slovenija. Njihova telefonska številka je 28710760. Na njihovi spletni strani knjiznica-dravograd.si lahko najdete več podrobnosti o njihovi ponudbi.

Knjižnica Dravograd je specializirana za knjižnične storitve in ponuja široko paleto gradiva za vse okuse in interese. Poleg tega knjižnica ponuja tudi različne dogodke in dejavnosti za obiskovalce vseh starosti.

Med drugimi zanimivimi informacijami o knjižnici so tudi parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, ter vhod, ki je prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku. To kaže na njihovo predanost zagotavljanju enakih možnosti za vse obiskovalce.

Po mnenjih uporabnikov na Google My Business, Knjižnica Dravograd uživa visok ugled. Imajo odlično povprečno oceno 5/5, kar kaže na zadovoljstvo in pozitivne izkušnje obiskovalcev.

Z vsemi svojimi prednostmi, prijaznim osebjem in pestro ponudbo gradiva in dogodkov, je Knjižnica Dravograd odlična izbira za vse ljubitelje knjig in knjižničnih storitev. Za več informacij ali vprašanja jih obiščite na njihovi spletni strani in se prepričajte sami!

Mnenja o Knjižnica Dravograd

Knjižnica Dravograd - Dravograd
Vlasta Kuntarič
5/5

Simpatičen prostor, pozitivna energija, prijazne knjižničarke

Knjižnica Dravograd - Dravograd
Marjetka Bešvir Krivograd
5/5

Knjižnica Dravograd - Dravograd
Milenka Gartner-Delopst
5/5

Go up