Jakličev Dom - Videm - Dobrepolje

Naslov: Videm 34, 1312 Videm - Dobrepolje, Slovenija.

Specialitete: Javno središče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 62 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.2/5.

Lokacija od Jakličev Dom

Jakličev Dom Videm 34, 1312 Videm - Dobrepolje, Slovenija

Jakličev Dom je javno središče, ki se nahaja na naslovu Videm 34, 1312 Videm - Dobrepolje, Slovenija. To priljubljeno prizorišče ponuja različne storitve in dejavnosti za obiskovalce vseh starosti.

Jakličev Dom je znan po svoji gostoljubnosti in kakovostni ponudbi. S svojo lokacijo v mirnem okolju je idealen kraj za sprostitev in uživanje v naravi. Poleg tega je Jakličev Dom opremljen s parkiriščem, ki je dostopno tudi osebam na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako prilagojen za osebe s posebnimi potrebami, kar omogoča vsem enostaven dostop do objekta.

Če iščete kulinarične užitke, vas bo Jakličev Dom navdušil s svojimi specialitetami. Njihova ponudba jedi bo zadovoljila tudi najzahtevnejše gurmane. Ne glede na to, ali ste ljubitelj tradicionalne slovenske kuhinje ali pa se navdušujete nad eksotičnimi okusi, boste v Jakličevem Domu zagotovo našli nekaj po svojem okusu.

Mnenja uporabnikov na platformi Google My Business kažejo, da je Jakličev Dom priljubljena destinacija med obiskovalci. S povprečno oceno 4.2/5 je jasno, da stranke cenijo kakovost storitev in prijaznost osebja.

Za vse, ki iščejo prijeten oddih v naravi ali želijo okusiti lokalne kulinarične dobrote, je Jakličev Dom odlična izbira. Ne zamudite priložnosti, da obiščete to gostoljubno središče in se prepričate sami o kakovosti njihove ponudbe.

Za več informacij in rezervacije obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte, zakaj je Jakličev Dom priljubljena destinacija za obiskovalce vseh okusov in preferenc.

Mnenja o Jakličev Dom

Jakličev Dom - Videm - Dobrepolje
Miha Tekavčič
3/5

Tu najdete knjižnico, strelišče, kino, sejne sobe in dvorane. Tu imajo prostor tudi vsa različna gasilska, čebelarska, strelska društva, ter godba, upokojenci, glazbena šola.

Jakličev Dom - Videm - Dobrepolje
Niko Mihicinac
5/5

Kar malo zavidam Videmčanom tako lep in funkcionalen kulturni hram, obenem jim ga srčno privoščim, saj so bili dolga leta zapostavljeni.

Jakličev Dom - Videm - Dobrepolje
ANŽE Škulj
5/5

Najdete lahko knjižnico, glasbeno šolo, veliko različnih dvoran ter kino

Jakličev Dom - Videm - Dobrepolje
Matej Tomšič
5/5

Kulturna ustanova,kino,knjižnica, sedež večih društev...

Jakličev Dom - Videm - Dobrepolje
Majda Mihičinac
4/5

Dom je lepo urejen in služi svojemu namenu.

Jakličev Dom - Videm - Dobrepolje
Matjaz Breda Zunic
5/5

Notri je dvorana za prireditve, knjiznica, pouk glasbene sole... vse to pa je dostopno tudi invalidom

Jakličev Dom - Videm - Dobrepolje
Rajko Videc
3/5

Uredu

Jakličev Dom - Videm - Dobrepolje
Petra K
3/5

Zastarelo mesto.

Go up