Grad pri Gradu, Javni zavod KP Goričko - Grad

Naslov: Grad 191, 9264 Grad, Slovenija.
Telefon: 25518860.
Spletna stran: park-goricko.org.
Specialitete: Naravoslovni muzej, Kulturna znamenitost.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Sanitarije, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Toaleta, Wi-Fi, Wi-Fi, Restavracija, Primerno za družine, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 189 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.3/5.

Lokacija od Grad pri Gradu, Javni zavod KP Goričko

Grad pri Gradu, Javni zavod KP Goričko je ena izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij v Sloveniji. Nahaja se na naslovu Grad 191, 9264 Grad, Slovenija. Za več informacij jih lahko kontaktirate na telefon 25518860 ali obiščete njihovo spletno stran park-goricko.org.

Specialitete tega kraja vključujejo Naravoslovni muzej in kulturno znamenitost, ki bosta navdušili ljubitelje zgodovine in narave. Poleg tega ponujajo tudi parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, sanitarije, vhod in toalete prilagojene invalidom, Wi-Fi, restavracijo ter aktivnosti primerne za celotno družino.

Ta podjetje je prejelo 189 mnenj na Google My Business, kar kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev. Povprečno mnenje je 4.3/5, kar potrjuje kakovost storitev in doživetij, ki jih nudijo.

Če iščete pristen in edinstven izlet v Sloveniji, je Grad pri Gradu, Javni zavod KP Goričko prava izbira. S svojo bogato zgodovino, naravnimi lepotami in kulturnimi atrakcijami bo zagotovo navdušil vse generacije obiskovalcev.

Zato vam toplo priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in si rezervirate svoj termin. Ne zamudite priložnosti doživeti enega najlepših krajev v Sloveniji!

Mnenja o Grad pri Gradu, Javni zavod KP Goričko

Grad pri Gradu, Javni zavod KP Goričko - Grad
Branko Matko
5/5

Lepo urejajo star, do pred nekaj leti zapuščen objekt. Nova streha, da se propadanje ustavi. Vidi se zelo dosti vloženega dela, ampak bo država morala še kar nekaj evrov primaknit za dokončanje. Po sobah so razstavljene in predstavljene stare obrti. Tudi sobo za poročni obred imajo. Vsekakor lep izlet in razstava, katero se splača pogledati. Se še bomo vrnili.

Grad pri Gradu, Javni zavod KP Goričko - Grad
David Tomsic
3/5

Dasi najvecji na Slovenskem, tale grad ni nic kaj privlacen. Morda gre to pripisati coronski situaciji, a vse skupaj je prazno in neobljudeno. Prespanje ti ne da prav nikakrsne posebne izkusnje. Niti kavarna ne obstaja, zgolj kavni samodej, in sobe niso prav nic grajske. Se nadejam, da bo potencial v prihodnosti bolje izkoriscen.

Grad pri Gradu, Javni zavod KP Goričko - Grad
Tanja Sekne
3/5

Kljub temu, da gre za največji grad na Slovenskem, ni bilo organiziranega vodenja, sami smo tavali povsod. Del gradu je obnovljen, v njem so lepo pripravljene razstave, vseeno pa bo treba se veliko delati na promociji in vodenju po gradu. Prav tako nam ni bilo vsec, da so bili stari deli gradu, ki so očitno nevarni, lahko dostopni vsem. Ni primerno za majhne otroke! Vseeno pa pohvale za razstavo steklarskih in lončarskih izdelkov ter predstavitvi sadja.

Grad pri Gradu, Javni zavod KP Goričko - Grad
Miran Braunsberger
4/5

Potrebno je še kar nekaj obnove
Drugace pa je zanimivo tako za odrasle kot otroke

Grad pri Gradu, Javni zavod KP Goričko - Grad
Zdenka Fajfarič
5/5

Za tako nizko vstopnino si lahko ogledaš vse. Grad čudovito obnavljajo. Priporočam ogled.

Grad pri Gradu, Javni zavod KP Goričko - Grad
Jan Marušič
5/5

Mi je všeč, da se trudijo, da ne propade.. Zanimiv ogled in poseben grad..

Grad pri Gradu, Javni zavod KP Goričko - Grad
Tanja Maver
4/5

Urejeno, zanimivo, a žal zaradi Covid 19 ukrepov precej okrnjeno.

Grad pri Gradu, Javni zavod KP Goričko - Grad
Sabina Žagar
5/5

Zelo lep grad. Ga še urejajo, tako da bo še lepši. Nudijo tudi nočitve. 50€/noč za 2.

Go up