Slomškov dom - Slovenska Bistrica

Naslov: Trg Alfonza Šarha 2, 2310 Slovenska Bistrica, Slovenija.
Telefon: 41271131.
Spletna stran: m.facebook.com.
Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4/5.

Lokacija od Slomškov dom

Slomškov dom, ki se nahaja na Trgu Alfonza Šarha 2, 2310 Slovenska Bistrica, Slovenija, je zanimiv kulturni center, ki omogoča različne dejavnosti in dogodke.

Ta kulturni center je znan po svojih številnih dejavnostih in dogodkih, ki jih redno organizirajo. Slomškov dom je primeren za tiste, ki iščete kulturno izkušnjo in želite udeležiti se koncertov, predstav, razstav in drugih kulturnih dogodkov.

Zanimivo je, da je Slomškov dom dostopen osebam na invalidskem vozičku in ponuja tudi parkirne mestce. Vhod v center je tudi prilagojen osebam z ovirami hoje, kar omogoča enostaven dostop do vseh dejavnosti in dogodkov.

Na spletni strani Slomškovega doma, ki je dosegljiva na m.facebook.com, lahko najdete aktualne informacije o prihajajočih dogodkih in dejavnostih. Če želite ohraniti stik s centerjem, lahko vas tudi preko te spletne strani informirajo o nadaljnjih dogodkih in aktivnostih.

Slomškov dom ima na Google My Business 1 mnenje in povprečno oceno 4/5, kar kaže, da je center zelo cenjen med obiskovalci.

Če iščete kulturno izkušnjo v Slovenski Bistrici, je Slomškov dom brez dvoma dober izbor. Z različnimi dejavnostmi in dogodki je center primeren za vse, ki iščete užitek in izobraževanje v eni osebi.

Zato vas osebno priporočamo, da obiščete spletno stran Slomškovega doma in se povezujete z njim preko socialnih medijev, da boste lahko uživali v vsemi njegovimi prihajajočimi dogodki in dejavnostmi. Ne zadržujte se več in se povežite s tem zanimivim kulturnim centrom

Mnenja o Slomškov dom

Slomškov dom - Slovenska Bistrica
stanko najžar
4/5

Go up