Grad Slovenj Gradec - Slovenj Gradec

Naslov: Stari trg 44, 2380 Slovenj Gradec, Slovenija.

Specialitete: Grad.

Mnenja: Ta podjetje ima 5 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Grad Slovenj Gradec

Grad Slovenj Gradec Stari trg 44, 2380 Slovenj Gradec, Slovenija

Želite obiskati zgodovinsko znamenitost v Sloveniji Potem je Grad Slovenj Gradec prav ta kraj, ki ga morate obiskati. Leži na naslovu Stari trg 44, 2380 Slovenj Gradec, Slovenija in je ena najpomembnejših turističnih znamenitosti v regiji.

Gre za srednjeveški grad, ki je bil prvič omenjen leta 1203. V njem lahko najdete bogato zgodovino in kulturo, saj je bil v preteklosti sedež grofov Celjskih in kasneje tudi cesarjev Habsburške dinastije. Danes je grad spremenjen v muzej, kjer lahko obiskovalci raziskujejo zgodovino in kulturo regije.

Grad ponuja tudi različne razstave in dogodke, kot so koncerti, gledališke predstave in zgodovinske razstave. Zato je primeren tudi za tiste, ki iščejo kulturno izkušnjo.

Če se odločite obiskati Grad Slovenj Gradec, vas čaka lepa lokacija in dobra dostopnost. Leži v samem središču mesta Slovenj Gradec in je zato zlahka dosegljiv z avtom ali javnim prevozom. Na gradu ni parkirišča, v bližini pa so javna parkirišča, kjer lahko brezplačno parkirate avto.

Če želite več informacij o Gradu Slovenj Gradec, lahko preiščete njihovo spletno stran, vendar trenutno nimamo telefonske številke za stalno kontakt.

Glede na Google My Business ima grad povprečno oceno 5/5, kar kaže, da so obiskovalci zadovoljni z izkušnjo. Tu lahko preberete tudi mnenja drugih obiskovalcev, ki delijo svoje izkušnje in mnenja o gradu.

V skupnem povzametku je Grad Slovenj Gradec enkratna zgodovinska znamenitost v Sloveniji, ki zagotavlja izjemno izkušnjo za obiskovalce. Če ste zainteresirani za zgodovino in kulturo, je to prav kraj, kamor morate iti. Zaradi lepe lokacije in dobre dostopnosti je enostavno dosegljiv in zagotavlja nepozabno izkušnjo. Zato vam priporočamo, da obiščete Grad Slovenj Gradec in si ogledate njihovo spletno stran za več informacij.

Mnenja o Grad Slovenj Gradec

Grad Slovenj Gradec - Slovenj Gradec
ludwig olbrich
5/5

Windischgrätz in der Untersteiermark ist wirklich eine Reise wert.
Schöne Umgebung und tolles Essen.

Grad Slovenj Gradec - Slovenj Gradec
Jera B
5/5

Beautiful atmosphere...

Grad Slovenj Gradec - Slovenj Gradec
Tatjana Rogelj
5/5

Grad Slovenj Gradec - Slovenj Gradec
Peter
5/5

Grad Slovenj Gradec - Slovenj Gradec
Jostein Myklebust
5/5

Go up