Upravna enota Radlje ob Dravi - Radlje ob Dravi

Naslov: Mariborska cesta 7, 2360 Radlje ob Dravi, Slovenija.
Telefon: 28879400.
Spletna stran: upravneenote.gov.si.
Specialitete: Upravna enota.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 4 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Upravna enota Radlje ob Dravi

Upravna enota Radlje ob Dravi je upravna enota, ki se nahaja na Mariborska cesta 7, 2360 Radlje ob Dravi, Slovenija. Lahko se jih kontaktira tudi po telefonu 28879400 ali preko njihove spletne strani upravneenote.gov.si.

To je lokalna upravna enota, ki skrbi za poslove lokalne samouprave in javne uprave v občini Radlje ob Dravi. Njihove glavne specialitete so povezane z upravnimi zadevami in omogočajo, da se poslovi, povezani z lokalno samoupravo, izvršijo učinkovito in transparentno.

Poleg tega ima Upravna enota Radlje ob Dravi tudi nekaj drugih zanimivih informacij, ki jih je dobro vedeti. Na primer, imajo na voljo parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku, in tudi vhod, ki je dostopen osebam na invalidskem vozičku. Ta dostopnost je pomembna za vse, ki bi se lahko soočali s težavami z gibanjem.

Na spletni strani Upravne enote Radlje ob Dravi lahko najdete tudi več informacij o njihovih storitvah in aktivnostih. Če ste v iskanju informacij o lokalni samoupravi in javni upravi v občini Radlje ob Dravi, je to zagotovo dobra izbira.

Ker imajo Upravna enota Radlje ob Dravi na Google My Business 4 mnenj s povprečno oceno 5/5, lahko sklepamo, da so zadovoljni njihovi uporabniki in klienci. To je dober znak, da lahko upamo na kakovostno in profesionalno obravnavo naših upravnih zadev.

Na koncu bi vas odbor SVETovalca.si odsvetoval, da bi odlašali z kontaktiranjem Upravne enote Radlje ob Dravi. Če imate kakršne koli upravne zadeve v občini Radlje ob Dravi, jih je najbolje kontaktirati čim prej. Njihova spletna stran je lahko zanimiva izhodiščna točka za iskanje več informacij, vendar je neposreden stik z njimi verjetno najboljša možnost za hitro in učinkovito reševanje vaših upravnih zadev.

Mnenja o Upravna enota Radlje ob Dravi

Upravna enota Radlje ob Dravi - Radlje ob Dravi
Ines Gaiser
5/5

Vse zrihtajo, tudi v času stavke strokovni, ustrežljivi in prijazni. Vse delavce v upravnih enotah bi morali poslati k njim na šolanje, da bi še drugje zadeve delovale kot pri UE Radlje.
Hvala vam!

Upravna enota Radlje ob Dravi - Radlje ob Dravi
milana lapu
5/5

Zelo prijazni, vse pohvale! ?

Upravna enota Radlje ob Dravi - Radlje ob Dravi
Jojo1 Jojo1
5/5

Upravna enota Radlje ob Dravi - Radlje ob Dravi
Hanka Muric
5/5

Go up