Gledališko združenje koroški deželni teater - Slovenj Gradec

Naslov: Pohorska cesta 21, 2380 Slovenj Gradec, Slovenija.
Telefon: 41705178.

Specialitete: Združenje ali organizacija.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Gledališko združenje koroški deželni teater

Gledališko združenje Koroški deželni teater je ena izmed najpomembnejših kulturnih institucij v Sloveniji. Ustanovljeno je bilo leta 1909 in ima bogato zgodovino, ki sega v preteklost. Sedež organizacije se nahaja na Pohorski cesti 21, 2380 Slovenj Gradec, Slovenija.

To združenje je specialist za organizacijo različnih gledaliških predstav, koncertov in drugih kulturnih dogodkov. V njihov program vključujejo tako klasične kot tudi moderne predstave, ki zadovoljujejo okus širokega spektra občinstva. Zato jih lahko uvrstimo med združenja ali organizacije, ki delujejo na področju kulture in umetnosti.

Če iščete organizacijo, ki bo vam ponudila izkušnjo, polno umetnosti in kulture, je Koroški deželni teater zagotovo dobra izbira. Na njihovi spletni strani lahko najdete vse informacije o trenutnih in prihodnjih predstavah, cenikih in drugih pomembnih podatkih.

Poleg tega, da so znani po svojih kvalitetnih gledaliških predstavah, je Koroški deželni teater tudi dostopen osebam z invalidskimi vozički. Na lokaciji je na voljo parkirišče, kar omogoča lažji dostop do sedeža organizacije.

Na Google My Business imajo aktivno stran, kjer lahko preberete mnenja prejšnjih obiskovalcev. Povprečno mnenje je zelo pozitivno, saj znaša 4.5/5. Obstaja 2 mnenj, ki v glavnem pohvalijo kvaliteto predstav in vzdušje, ki vlada med obiski.

Ker želimo, da bi imeli še več obiskovalcev, vas vabimo, da preverite njihovo spletno stran in se seznanite z njihovim programom. Kontaktirajte jih preko njihove spletne strani in doživite nepozabno izkušnjo v svetu umetnosti in kulture. Ne bo vas točno presunilo

Mnenja o Gledališko združenje koroški deželni teater

Gledališko združenje koroški deželni teater - Slovenj Gradec
Igor Košak
5/5

Gledališko združenje koroški deželni teater - Slovenj Gradec
Danijela Konc
4/5

Go up