Dravlje - Ljubljana

Naslov: 1000 Ljubljana, Slovenija.

Specialitete: Avtobusna postaja.
Druge zanimive informacije: Na voljo je 24-urni prevoz.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Dravlje

Dravlje 1000 Ljubljana, Slovenija

Dravlje je podjetje, ki se nahaja na naslovu 1000 Ljubljana, Slovenija. Je znano po svoji avtobusni postaji, kjer lahko potniki vstopajo in izstopajo z avtobusi. To podjetje nudi tudi 24-urni prevoz, kar je zelo praktično za tiste, ki potrebujejo prevoz v zgodnjih jutranjih urah ali pozno ponoči.

Dravlje ima enega recenzije na Google My Business s povprečno oceno 5/5. To pomeni, da so prejšnji uporabniki zelo zadovoljni s storitvami, ki jih nudi to podjetje. Če iščete zanesljivo in udobno prevozno podjetje, je Dravlje zelo dobra izbira.

Če želite vedeti več o Dravlju, lahko preverite njihovo spletno stran. Na njihovi spletni strani lahko najdete več informacij o njihovih storitvah, cenah in drugih pomembnih podatkih. Če imate kakršne koli vprašanja ali želite rezervirati prevoz, lahko kontaktirate Dravlje preko njihove spletne strani.

Dravlje se nahaja v Ljubljani, glavnem mestu Slovenije. Če potujete v Ljubljano ali živite tam, lahko uporabite storitve Dravlje za prevoz po mestu ali izven njega. Njihova avtobusna postaja je eno izmed najbolj priljubljenih prevoznih sredstev v mestu, zato je zelo verjetno, da boste lahko enostavno in hitro dosegli svoje destinacije.

Ena izmed glavnih značilnosti Dravlja je njihov 24-urni prevoz. To je izjemno praktično za tiste, ki potrebujejo prevoz v časih, ko so drugi prevozni sistemi zaprti. Na primer, če se potrebuje iti na letališče v zgodnjih jutranjih urah ali se pride iz letala pozno ponoči, lahko uporabite storitve Dravlja za komforten in zanesljiv prevoz.

Druga pomembna značilnost Dravlja je njihova avtobusna postaja. To je eno izmed glavnih središč prevoza v Ljubljani in omogoča potnikom enostaven dostop do številnih destinacij v mestu in izven njega. Avtobusi Dravlja so znani po svoji udobnosti in zanesljivosti, zato jih mnogi potniki preferirajo pred drugimi prevozni sredstvi.

V končni fazi, če iščete zanesljivo in udobno prevozno podjetje v Ljubljani, se priporoča, da preverite Dravlje. Njihova avtobusna postaja in 24-urni prevoz sta izjemno praktična, in prejšnji uporabniki so zelo zadovoljni s storitvami, ki jih nudi to podjetje. Za več informacij lahko preverite njihovo spletno stran in jih kontaktirate preko nje.

Mnenja o Dravlje

Dravlje - Ljubljana
Saska Grusovnik
5/5

Go up