Poligon ŠKD Lesce - Radovljica - Lesce

Naslov: Alpska cesta, 4248 Lesce, Slovenija.

Spletna stran: skd-lr.si.
Specialitete: Športni klub.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Poligon ŠKD Lesce - Radovljica

Poligon ŠKD Lesce - Radovljica Alpska cesta, 4248 Lesce, Slovenija

Poligon ŠKD Lesce - Radovljica je športni klub, ki nudi različne športne dejavnosti na svojem strelišču. Naslov poligona je Alpska cesta 4248 Lesce, Slovenija. Na njihovi spletni strani skd-lr.si la lahko najdete več informacij o njihovih dejavnostih in storitvah.

Športni klub ponuja poleg streljanja tudi drugih dejavnosti, kot so tekmovanja, tečaji in seminarji. Na poligonu je na voljo tudi parkirišče in je dostopen osebam na invalidskih vozičkih.

Kljub temu, da poligon svoje storitve nudi že nekaj časov, trenutno še nima mnenj na Google My Business. To pa ne pomeni, da ne nudijo kvalitetnih storitev, temveč lahko pomeni, da jih še ni dovolj ljudi ocenilo.

Če iščete športni klub, ki nudi streljanje in druge športne dejavnosti v okolici Lesce in Radovljice, je poligon ŠKD Lesce - Radovljica dobra izbira. Zaradi dostopnosti in raznovrstnosti ponudbe jih lahko priporočamo kot zanesljivo in primerno mesto za športne aktivnosti.

Za več informacij o njihovih storitvah in dejavnostih jih lahko obiščete na njihovi spletni strani ali jih kontaktirate neposredno. Všeč vam bo njihova prijazna osebja in profesionalen pristop do športnih dejavnosti. Ne boste razočarani

Kontaktirajte jih danes preko njihove spletne strani skd-lr.si in začnite uživati v športnih dejavnostih na poligonu ŠKD Lesce - Radovljica

Go up