Kulturni dom Gorica - Gorizia, Province of Gorizia

Naslov: Via Italico Brass, 20, 34170 Gorizia GO, Italija.
Telefon: 048133288.
Spletna stran: kulturnidom.it.
Specialitete: Umetniška dvorana, Umetnostna galerija, Gimnastično središče.
Druge zanimive informacije: Nastopi v živo, Mize, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Sanitarije, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Toaleta, Restavracija, Debetne kartice, Kreditne kartice, Mobilno plačevanje prek tehnologije NFC, Kreditne kartice, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 84 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Kulturni dom Gorica

Kulturni dom Gorica je znamenitost v Gorici, Italija, ki je specializirana za umetniške predstave in galerije. Naslov te institucije je Via Italico Brass, 20, 34170 Gorizia GO, Italija. Telefonski kontakt je lahko narejen na številki 048133288.

Spletna stran kulturnidom.it vam omogoča, da se seznanite z njihovimi prihajajočimi dogodki in dejavnostmi. Med specialitetami Kulturnega doma Gorica so Umetniška dvorana, Umetnostna galerija in Gimnastično središče. V teh prostorih boste lahko uživali v živi glasbi, gledali umetniške razstave in sodelovati v športnih dejavnostih.

Institucija ponuja tudi druge zanimive storitve, kot so nastopi v živo, restavracija, stranišča in toalete, ki so dostopne osebam na invalidskem vozičku. Prav tako imajo na voljo parkirišče in sprejemajo plačilne kartice, kot so kreditne in debetne kartice ter mobilno plačevanje prek tehnologije NFC.

To je tudi primerno mesto za otroke, saj jim bo ponudili zabavo in učne izkušnje. Na spletni strani kulturnidom.it lahko najdete več informacij o prihajajočih dogodkih in aktivnostih, ki so primerni za otroke.

Kulturni dom Gorica ima na Google My Business 84 mnenj, s povprečno oceno 4.5/5. To pomeni, da je to zelo cenjena institucija s strani obiskovalcev. Če iščete umetniško in kulturno izkušnjo v Gorici, je Kulturni dom Gorica zelo priporočljivo mesto za obisk.

Za več informacij in rezervacij se lahko obrnete na njihovo spletno stran kulturnidom.it ali jih kontaktirate na številki 048133288. Ne manjkajte priložnosti, da obiščete to znamenito institucijo in uživate v njenih umetniških in kulturnih ponudbah.

Go up