Športni park Podlehnik - Nogometno igrišče Dežno - Dežno pri Podlehniku

Naslov: 2286 Dežno pri Podlehniku, Slovenija.

Specialitete: Športni objekt.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 21 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.6/5.

Lokacija od Športni park Podlehnik - Nogometno igrišče Dežno

Športni park Podlehnik - Nogometno igrišče Dežno 2286 Dežno pri Podlehniku, Slovenija

Športni park Podlehnik - Nogometno igrišče Dežno je športni objekt, ki se nahaja na naslovu 2286 Dežno pri Podlehniku, Slovenija. To podjetje je prejelo 21 mnenj na Google My Business in ima povprečno oceno 4.6/5.

Športni park Podlehnik je znan po svojih športnih objektih in ponuja odlične pogoje za treninge in tekme. Med posebnostmi te objekta sta parkirišče in dostopnost za osebe na invalidskih vozičkih. Vhod v objekt je tudi dostopen osebam na invalidskih vozičkih.

Če iščete primerno lokacijo za svoje športne dejavnosti, je Športni park Podlehnik vredno obiska. Poleg nogometnega igrišča lahko najdete tudi druge športne objekte, ki so idealni za treniranje in zabavo. Parkirišče na lokaciji omogoča lahko dostop do objekta, tako da lahko hitro in enostavno začnete s svojimi športnimi dejavnostmi.

Če želite izvedeti več o Športnem parku Podlehnik in njegovih ponudbah, preverite njihovo spletno stran .. Na spletni strani lahko najdete informacije o naslovu, kontaktnih podatkih in drugih zanimivih informacijah o objektu.

Ker ima Športni park Podlehnik povprečno oceno 4.6/5, je jasno, da so njihovi obiskovalci zelo zadovoljni s storitvami in objekti. Če želite tudi vam ponuditi enako izkušnjo, se priporoča, da se obrnite na Športni park Podlehnik preko njihove spletne strani.

Go up