Knjižnica Damir Feigel - Narodna in študijska knjižnica /Biblioteca Damir Feigel - Biblioteca nazionale slovena e degli studi - Gorizia, Province of G

Naslov: Corso Giuseppe Verdi, 52, 34170 Gorizia GO, Italija.
Telefon: 0481531733.
Spletna stran: knjiznica.it.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 16 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Knjižnica Damir Feigel - Narodna in študijska knjižnica /Biblioteca Damir Feigel - Biblioteca nazionale slovena e degli studi

Knjižnica Damir Feigel - Narodna in študijska knjižnica je ena izmed pomembnejših knjižnic v Italiji, ki se nahaja v Goriziji na naslovu Corso Giuseppe Verdi, 52, 34170 Gorizia GO. Ta knjižnica je dostopna tudi osebam na invalidskem vozičku in jim tudi omogoča parkiranje.

Knjižnica Damir Feigel - Narodna in študijska knjižnica je posebna zaradi svojih bogatih zbirk in strokovne pomoči, ki jo nudi. Je nacionalna in študijska knjižnica, ki se posveča zbiranju, ohranjanju in promoviranju slovenske kulturne dediščine. Posebej izstopajo njeni starodavni rokopisi in redki tiskani materiali.

Na spletni strani knjiznica.it lahko findate več informacij o njihovih storitvah in aktualnih dejavnostih. Knjižnica nudi tudi možnost rezervacije materialov preko spleta in posojanja po pošti.

Knjižnica Damir Feigel - Narodna in študijska knjižnica prejema veliko pozitivnih mnenj od uporabnikov, s povprečno oceno 5/5 na podlagi 16 mnenj na Google My Business. Uporabniki pogosto pohvalijo njeno obsežno zbirko in prijazno osebje.

Če iščete nacionalno in študijsko knjižnico, ki se posveča slovenski kulturni dediščini in vam lahko nudi bogate zbirke in storitve, je Knjižnica Damir Feigel - Narodna in študijska knjižnica izjemna izbira. Obiskali ali si ogledali njihovo spletno stran knjiznica.it vas ne bodo razočarali. Zato vam jih srcalno priporočamo, da se povežete z njimi preko njihove spletne strani.

Go up