Pokopališče Šempas - Šempas

Naslov: Selo- Nova Gorica 161, 5261 Šempas, Slovenija.

Specialitete: Pokopališče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Pokopališče Šempas

Pokopališče Šempas Selo- Nova Gorica 161, 5261 Šempas, Slovenija

Pokopališče Šempas je pokopališče, ki se nahaja na naslovu Selo - Nova Gorica 161, 5261 Šempas, Slovenija. Gre za mirno in prijetno pokopališče, ki je primerno za vse, ki iščejo mesto za pokop svojega bližnjega.

Med specialitetami Pokopališča Šempas lahko izpostavimo parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, ter vhod, ki je tudi dostopen osebam na invalidskem vozičku. To pomeni, da je dostop do pokopališča enostaven in prijeten tudi za tiste, ki potrebujejo dodatno pomoč.

Čeprav Pokopališče Šempas trenutno nima mnenj na Google My Business, lahko zaužete, da bo vaša izkušnja na pokopališču vsekakor vredna spomina. Pokopališče je dobro urejeno in vzdrževano, s čimer ustvarja prijetno okolje za obiskovalce.

Če iščete informacije o Pokopališču Šempas, vam lahko svetujemo, da poiščete naslov, telefon in spletno stran na Google Maps ali drugih zanesljivih virih. Tu lahko najdete tudi informacije o stroških in drugih upravnih postopkih, povezanih z pokopom.

V končni fazi vam lahko le svetujem, da obiščete Pokopališče Šempas, če iščete primerno in prijetno mesto za pokop svojega bližnjega. Uradniki na pokopališču so prijazni in pomožni, kar bo olajšalo vašo izkušnjo.

Zaupajte nam, da bo Pokopališče Šempas vsekakor vredno vašega obiska. Zato vam svetujem, da se v stiku s pokopališčem skozi njihovo spletno stran ali po telefonu, da boste lahko dobili dodatne informacije in uredili vse potrebne postopke.

Go up