Kakež, trgovina in storitve, d.o.o., Ilirska Bistrica - Ilirska Bistrica

Naslov: Trg maršala Tita 4, 6250 Ilirska Bistrica, Slovenija.
Telefon: 57100695.
Spletna stran: kakez.si.
Specialitete: Papirnica, Trgovina z umetniško opremo, Knjigarna, Kopirnica, Loterija.
Druge zanimive informacije: Dostava, Dostava isti dan, Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Debetne kartice, Kreditne kartice, Mobilno plačevanje prek tehnologije NFC, Kreditne kartice.
Mnenja: Ta podjetje ima 80 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Kakež, trgovina in storitve, d.o.o., Ilirska Bistrica

Kakež, trgovina in storitve, d.o.o. je podjetje s sedežem v Ilirski Bistrici, ki se specializira za papirništvo, trgovino s umetniško opremo, knjigarništvo, kopirnico in loterijo. Naslov podjetja je Trg maršala Tita 4, 6250 Ilirska Bistrica, Slovenija.

Kakež je primerno za vsakogar, ki potrebuje kvalitetne papirne izdelke, umetniško opremo, knjige, kopiranje dokumentov ali želi kupiti loterijske karte. Imajo tudi izkušene prodajalce, ki lahko svetujejo in pomagajo izbirati primerne izdelke.

Ena od glavnih značilnosti Kakeža je, da nudijo istoдnevno dostavo po celi Sloveniji, kar je izjemno uporabno za tiste, ki potrebujejo hitro dostavo. Poleg tega imajo tudi dostopno parkirišče in dostopne vhode za osebe z invalidskimi vozički, kar omogoča lažji dostop do njihovih storitev.

Kakež sprejema plačilne kartice, vključno s kreditnimi karticami in mobilnim plačevanjem prek tehnologije NFC. To omogoča strankam, da hitro in enostavno plačajo svoje nakupy.

Na spletni strani Kakeža lahko najdete več informacij o njihovih storitvah in izdelkih. Poleg tega lahko preberete tudi mnenja drugih strank o njihovi izkušnji z Kakežem. Povprečno mnenje znaša 4.5/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo strank.

Če iščete kvalitetne papirne izdelke, umetniško opremo, knjige, kopirnico ali loterijo, je Kakež izjemno priporočljivo podjetje. Obiskajte njihovo spletno stran ali poiščite jih na Google My Business, da preberete več o njihovih storitvah in izdelkih. Ne pozabite tudi, da lahko naredite nakup tudi preko njihove spletne strani.

Kontaktirajte jih danes in doživite izjemno dobro storitveno izkušnjo

Go up