ŠNK Bakovci - Murska Sobota

Naslov: Ribiška ulica 26, 9000 Murska Sobota, Slovenija.

Specialitete: Stadion.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 69 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.4/5.

Lokacija od ŠNK Bakovci

ŠNK Bakovci Ribiška ulica 26, 9000 Murska Sobota, Slovenija

ŠNK Bakovci je športno društvo, ki se nahaja v Murski Soboti, na naslovu Ribiška ulica 26, 9000 Murska Sobota, Slovenija. Gre za pomembno točko v slovenskem športu, saj je društvo zaživelo že leta 1930. Vse od takrat je društvo povezovalo športno aktivne ljudi in jim omogočalo udeležbo v različnih športnih dejavnostih.

Društvo je znano po svojem stadionu, kjer se odvijajo številne športne prireditve in tekmovanja. Stadion je dostopen tudi osebam na invalidskem vozičku in zanj je na voljo parkirišče.

ŠNK Bakovci ima na Google My Business 69 mnenj, s povprečno oceno 4.4/5. To kaže, da so bili obiskovalci z zadovoljstvom, saj so pustili pozitivne ocene in komentarje o svojem obisku.

Društvo je tudi dostopno osebam na invalidskem vozičku, kar je pomembno, saj lahko vsi uživajo v športnih dejavnostih ne glede na svoje sposobnosti.

Če iščete športno društvo, ki vam bo omogočilo udeležbo v različnih športnih dejavnostih in vam bo zagotovilo ugoden in dostopen prostor, je ŠNK Bakovci prava izbira za vas.

Za nadaljnje informacije o društvu in njegovih dejavnostih lahko obiščete spletno stran ŠNK Bakovcev. Če ste se že odločili, da želite postati del te družine športnih navdušencev, vas čakajo številne možnosti za udeležbo in sodelovanje.

Kontaktirajte ŠNK Bakovce danes in se pridružite športnemu društvu, ki se posveča promociji športa in zdravega življenja.

Go up