Mažoretke Bakovci - Bakovci

Naslov: Partizanska ulica 38, 9000 Bakovci, Slovenija.

Spletna stran: mazoretke-bakovci.si.
Specialitete: Rekreacijski center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 4 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Mažoretke Bakovci

Mažoretke Bakovci Partizanska ulica 38, 9000 Bakovci, Slovenija

Mažoretke Bakovci so društvo, ki se nahaja na naslovu Partizanska ulica 38, 9000 Bakovci, Slovenija. To je rekreacijski center, kjer ljubitelji mažoretk lahko plešejo in se izobražujejo.

Mažoretke Bakovci so znane po svojem profesionalnem pristopu do umetnosti mažoretk in ponudijo veliko priložnosti za učenje in izboljševanje. Če iščete dejavnost, ki vključuje gibanje, glasbo in umetnost, je to mesto za vas.

Specialitete Mažoretk Bakovci so njihovi izkušeni trenerji in sodelovanje na številnih tekmovanjih in predstavitvah. To društvo je tudi znano po svojem vključevanju v lokalno skupnost in organizaciji dogodkov za vse starosti.

Druge pomembne informacije o Mažoretkah Bakovci so, da imajo na voljo parkirišče in so dostopne tudi osebam na invalidskih vozičkih. To pove, da so organizatorji naklonjeni vsem obiskovalcem in želijo ustvariti pozitivno in vključujočo izkušnjo za vse.

Na spletni strani Mažoretk Bakovci mazoretke-bakovci.si lahko najdete več informacij o aktivnostih in dogodkih, ki jih prirejajo. Na Google My Business imajo 4 mnenj z povprečnim mnenjem 5/5. To kaže, da so obiskovalci zelo zadovoljni s svojo izkušnjo in bi vas lahko priporočili, da se jim pridružite.

Če iščete dejavnost, ki bo dvignila vaše poletje na novo raven, se priporoča, da obiščete Mažoretke Bakovci. Njihov profesionalni pristop, izkušeni trenerji in vključujoča skupnost bodo vašem poletju dodali nekaj posebnega. Ne čakajte več in se povežite z njimi preko njihove spletne strani.

Go up