Prostovoljno gasilsko društvo Bakovci - Murska Sobota

Naslov: Partizanska ulica 38, Bakovci, 9000 Murska Sobota, Slovenija.
Telefon: 25431097.
Spletna stran: bizi.si.
Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Prostovoljno gasilsko društvo Bakovci

Prostovoljno gasilsko društvo Bakovci je eno izmed prostovoljnih gasilskih društev v Sloveniji, ki se nahaja na naslovu Partizanska ulica 38, Bakovci, 9000 Murska Sobota. Kontaktirajte jih lahko tudi na telefonski številki 25431097.

Gre za pomembno in aktivno skupnost, ki se posveča zaščiti pred požari in drugimi nujnimi primeri. Njihova glavna specialiteta je gasilska postaja, kjer opravljajo svoje naloge z veliko profesionalizmom in odgovornostjo.

Če iščete informacije o Prostovoljnem gasilskem društvu Bakovci, lahko jih najdete tudi na njihovi spletni strani bizi.si. Na njihovi spletni strani lahko najdete več informacij o njihovih dejavnostih, zgodovini in načinu delovanja.

Druge zanimive informacije o Prostovoljnem gasilskem društvu Bakovci so, da imajo na voljo parkirnišče, ki je dostopno tudi osebam na invalidskih vozičkih. To je izjemno pomembno za vse, ki imajo težave z mobilnostjo in želijo se udeležiti dogodkov ali obiskati gasilsko postajo.

Ker pa so povprečne ocene in mnenja izjemno pomembna za vsako podjetje, je treba omeniti, da Prostovoljno gasilsko društvo Bakovci trenutno nima mnenj na Google My Business in povprečna ocena znaša 0/5. To pa ne pomeni, da niso zanesljivi in profesionalni, temveč samo, da jih še ni dovolj ljudi ocenilo.

V končni fazi, če iščete zanesljivo in profesionalno gasilsko postajo v Sloveniji, ki se posveča zaščiti pred požari in drugimi nujnimi primeri, je Prostovoljno gasilsko društvo Bakovci izjemna izbira. Zato jih vas priporočamo, da se obrnite na njihovo spletno stran in se povežete z njimi.

Go up