Kinološko društvo Triglav Mali Bakovci - Murska Sobota

Naslov: Mali Bakovci 17, 9000 Murska Sobota, Slovenija.
Telefon: 41716562.

Specialitete: Trener psov.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 8 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Kinološko društvo Triglav Mali Bakovci

Kinološko društvo Triglav Mali Bakovci je društvo, ki se posveča treningu psov in njihovemu dobrobitnemu razvoju. Ustanovljeno je bilo leta 1986 in ima dolgoletno tradicijo v kinologiji. Njihova naslovna sedež se nahaja na Mali Bakovci 17, 9000 Murska Sobota, Slovenija.

Ta kinološko društvo je primerno za vsakogar, ki ima psa in si želi, da bi se ta razvil v dobrega spremljevalca in prijatelja. Poleg treninga psov ponudijo tudi svetovanje o vzgoji in vzdrževanju psov. Vsak trener ima veliko izkušenj in je strokovnjak na svojem področju.

Društvo je dostopno tudi osebam na invalidskem vozičku, saj ima na voljo parkirniške prostore in dostopne vhode. Na njihovi spletni strani lahko najdete tudi informacije o treningih in drugih dejavnostih, ki jih društvo ponuja.

Opinije članov in uporabnikov so izjemno pozitivne, saj ima Kinološko društvo Triglav Mali Bakovci povprečno oceno 5/5 na Google My Business. Ljudje pohvalijo njihovo profesionalnost, skrbnost do psov in vzgojno delo.

Če iščete kinološko društvo, ki se bo dobro skrbno posvetilo treningu in vzgoji vašega psa, je Kinološko društvo Triglav Mali Bakovci izjemna izbira. Najbolj jih preporčamo, da se obrnite nanje preko njihove spletne strani in se povezate z njihovimi trenerji.

Go up