Športno nogometni klub Bakovci - Murska Sobota

Naslov: Partizanska ulica 36, 9000 Murska Sobota, Slovenija.
Telefon: 31374835.

Specialitete: Nogometni klub.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Športno nogometni klub Bakovci

Športno nogometni klub Bakovci je nogometno podjetje, ki se nahaja na Partizanski ulici 36, 9000 Murska Sobota, Slovenija. Če iščete kontaktno številko, lahko poiščete 31374835.

To nogometno podjetje se specializira v nogometu (Specialitete: Nogometni klub). Če iščete druge zanimive informacije, lahko izpostavimo, da ima klub na voljo parkirišče in je dostopno tudi osebam na invalidskih vozičkih (Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku).

Če želite prebrati mnenja drugih strank o tem nogometnem klubu, lahko pogledate na Google My Business, kjer trenutno ni na voljo nobenih mnenj (Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business). Povprečna ocena tem podjetjem trenutno ni na voljo (Povprečno mnenje: 0/5).

Če iščete nogometni klub, ki se nahaja v Murski Soboti in nudi dobro dostopno parkirišče, je Športno nogometni klub Bakovci dobra izbira za vas. Ocene in mnenja drugih strank trenutno niso na voljo, vendar lahko ves čas obiščete njihovo spletno stran za nadaljnje informacije.

Recommendation: Če želite izvedeti več o nogometnem klubu in sodelovati v nogometnih dejavnostih, se priporoča, da obiščete njihovo spletno stran za nadaljnje informacije.

Go up