Pokopališče Bakovci - Murska Sobota

Naslov: Panonska ulica 2, 9000 Murska Sobota, Slovenija.

Specialitete: Pokopališče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Pokopališče Bakovci

Pokopališče Bakovci Panonska ulica 2, 9000 Murska Sobota, Slovenija

Pokopališče Bakovci je pokopališče, ki se nahaja na Naslov: Panonska ulica 2, 9000 Murska Sobota, Slovenija. To je primerno mesto za posmrtne ostanke tistih, ki so povezani z območjem ali so živeli tam.

Med pomembnejšimi značilnostmi Pokopališča Bakovci so parkirišče in dostopnost za osebe na invalidskih vozičkih. To pomeni, da imate varno mesto za parkiranje in lahko obiščete pokopališče tudi če uporabljate invalidski voziček.

Zaradi pomanjkanja informacij na spletni strani in Google My Business je trenutno nemogoče oceniti mnenja in povprečno mnenje o Pokopališču Bakovci. Toda zaradi njegove lokacije in značilnosti lahko ocenimo, da je to primerno mesto za vaše potrebe.

Če iščete pokopališče v Murski Soboti, je Pokopališče Bakovci dobro mesto za obisk. Zaradi svoje lokacije in značilnosti je primerno za vaše potrebe. Če želite več informacij o tem pokopališču, se priporoča, da poiščete informacije na njihovi spletni strani ali jih kontaktirate neposredno.

Kontaktirajte Pokopališče Bakovci neposredno preko njihove spletne strani za več informacij in za rezervacijo groba. Njihova spletna stran trenutno ni na voljo, zato je najboljši način za kontaktanje po telefonu.

Go up