Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota - Murska Sobota

Naslov: Ulica Štefana Kovača 30, 9000 Murska Sobota, Slovenija.
Telefon: 25214380.

Specialitete: -.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Restavracija, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 18 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.3/5.

Lokacija od Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota, ki ima naslov Ulica Štefana Kovača 30, 9000 Murska Sobota, Slovenija, je organizacija, ki se posveča kulturi, turizmu in športu. Lahko vas kontaktirate tudi po telefonu 25214380. Na spletni strani lahko najdete več informacij o njihovem delu in ponudbi.

Med specialitete organizacije spadajo:

  • parkirišče,
  • dostopno osebam na invalidskem vozičku,
  • vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku,
  • restavracija,
  • primerne pogoje za otroke.

Ta organizacija ima 18 mnenj na Google My Business s povprečnim mnenjem 4.3/5. To pomeni, da so njihovi stranki zadovoljni s ponudbo in storitvami.

Če iščete organizacijo, ki se posveča kulturi, turizmu in športu, je Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota dober izbor. Njihova lokacija v središču Murske Sobote, dostopnost za osebe na invalidskem vozičku in primerne pogoje za otroke so nekateri od razlogov, zakaj bi jih lahko obiskali. Poleg tega je njihova strokovna ekipa zmožna pomagati pri organizaciji različnih dogodkov in dejavnosti v regiji.

Zato jih vam svetujem, da obiščete njihovo spletno stran in se seznanite z njihovim delom ter ponudbo. Kontaktirajte jih tudi po telefonu ali obiščite jih neposredno v njihovih prostorih, da dobite več informacij in svetovanja.

Go up