Ženski košarkarski klub Pomurje - Murska Sobota

Naslov: Mladinska ulica 3, 9000 Murska Sobota, Slovenija.
Telefon: 51253144.

Specialitete: Košarkaški klub.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Ženski košarkarski klub Pomurje

Ženski košarkarski klub Pomurje je košarkarski klub, ki je lociran na Mladinska ulica 3, 9000 Murska Sobota, Slovenija. Klub je na voljo za kontakt na telefonski številki 51253144.

To je ženski košarkarski klub, ki se specializira za košarko. Klub je del športne skupnosti in ponuja priložnost za treniranje in tekmovanje v košarki za ženske igralke.

Klub ima tudi na voljo parkirniško mesto in je dostopen osebam na invalidskem vozičku. To je pomembno za tiste, ki potrebujejo dostopnost za prihod na treninge ali tekme.

Kljub temu, da ima klub 0 mnenj na Google My Business, lahko obiskovalci in igralke ocenjujejo njihovo izkušnjo z klubom neposredno. Povprečna ocena je trenutno 0/5.

Če iščete informacije o Ženskem košarkarskem klubu Pomurje, je zanimivo vedeti, da se klub nahaja v Murski Soboti in je dostopen tako po telefonu kot tudi na lokaciji. Specializirajo se za košarko in imajo na voljo parkirniške prostore za vse obiskovalce. Čeprav trenutno nimajo povprečne ocene na Google My Business, lahko obiskovalci in igralke sami ocenjujejo svojo izkušnjo s klubom.

Rezkomendacija: Če ste zainteresirani za žensko košarko in iščete klub, ki vam ponudi možnost za treniranje in tekmovanje, je Ženski košarkarski klub Pomurje dobra izbira. Obiščite njihovo spletno stran in se povežite z njimi, da dobite več informacij in začnete s svojo košarkarsko potjo.

Go up