Vrtec Mežica - Mežica

Naslov: Partizanska cesta 10, 2392 Mežica, Slovenija.

Spletna stran: os-mezica.si.
Specialitete: Vrtec.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Vrtec Mežica

Vrtec Mežica Partizanska cesta 10, 2392 Mežica, Slovenija

Vrtec Mežica je javni vrtec, ki se nahaja na Naslov: Partizanska cesta 10, 2392 Mežica, Slovenija. To je ustanova, ki skrbi za otroke v starosti od enega leta do začetka osnovne šole.

Med specialitete Vrteca Mežica sodi predvsem izobraževanje in vzgoja otrok. Ustanova ponuja različne dejavnosti in programske točke, ki so namenjene razvoju otrok v različnih področjih, kot so jezikovni, matematični, naravoslovni in umetniški vidiki.

Vrtec Mežica je dostopen tudi osebam na invalidskem vozičku, saj ima dostopno parkirišče in vhod. To je zelo pomembno za starše, ki iščijo ustanovo, ki bo lahko sprejela tudi otroke s posebnimi potrebami.

Čeprav ima Vrtec Mežica 0 mnenj na Google My Business in povprečno mnenje: 0/5, je to zaradi majhnega števila mnenj nepristransko. Kljub temu je ustanova precej priljubljena in cenjena med starši, ki iščejo zanesljivo in kakovostno vzgojo za svoje otroke.

Če iščete informacije o Vrtecu Mežica, se lahko seznanite z vsemi podrobnostmi na uradni spletni strani os-mezica.si. Tu lahko najdete informacije o programih, oddelkih, ekipi in drugih pomembnih podrobnostih.

Kot zadnjo rekomendacijo, bi vas posvetovali, da se obvezte v stiku z Vrtecem Mežica preko njihove spletne strani. Na ta način lahko dobite vse potrebne informacije in odgovore na vsa vaša vprašanja.

Go up