Dzs, založništvo in trgovina, d.d.t - Ajdovščina

Naslov: Vipavska cesta 6, 5270 Ajdovščina, Slovenija.
Telefon: 53681051.

Specialitete: Knjigarna.
Druge zanimive informacije: Dostava, Dostava isti dan, Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Kreditne kartice.
Mnenja: Ta podjetje ima 5 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4/5.

Lokacija od Dzs, založništvo in trgovina, d.d.t

Džs, založništvo in trgovina, d.d.t, je podjetje, ki se nahaja na naslovu Vipavska cesta 6, 5270 Ajdovščina, Slovenija. Podjetje je specializirano za knjigarniško dejavnost in ponuja številne storitve, kot so dostava, dostava isti dan, parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku in sprejem kreditnih kartic.

Džs, založništvo in trgovina, d.d.t, ima 5 mnenj na Google My Business in povprečno oceno 4/5. To pomeni, da so kupci zadovoljni s storitvami in izdelki, ki jih ponuja podjetje. Če iščete knjigarno, ki vam bo lahko ponudila kvalitetne izdelke in dobro storitvo, je Džs, založništvo in trgovina, d.d.t, dobra izbira.

Podjetje je razporejeno na primerni lokaciji, saj se nahaja v bližini glavne ceste in ima dovolj veliko parkirišče. To pomeni, da lahko kupci enostavno in hitro dosežejo trgovino in se tudi parkirajo. Dodatna storitev, ki je na voljo za osebe na invalidskem vozičku, pomeni, da je trgovina dostopna za vse.

Kupci lahko izbirajo med različnimi izdelki in založbami, med katerimi so tudi najpopularnejše in najboljše. Džs, založništvo in trgovina, d.d.t, tudi omogoča nakup preko spletne strani, kar pomeni, da lahko kupci nakupijo izdelke tudi on-line.

Če iščete kvalitetno knjigarno, ki vam bo lahko ponudila dobro storitvo in različne izdelke, je Džs, založništvo in trgovina, d.d.t, dobra izbira. Zaradi dobre lokacije, številnih storitev in kvalitetnih izdelkov je to podjetje eno najboljših na trgu.

Zato vam priporočamo, da obiščete spletno stran www.dzs-si.com in preverite, kaj ima podjetje na ponudbi. Zajezite priložnost in uživajte v kvalitetnih knjigah in drugih izdelkih, ki jih ponuja Džs, založništvo in trgovina, d.d.t.

Go up