Vrtec Zavrč - Zavrč

Naslov: Zavrč 14, 2283 Zavrč, Slovenija.
Telefon: 27952287.
Spletna stran: cirkulane-zavrc.si.
Specialitete: Vrtec.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Vrtec Zavrč

Vrtec Zavrč je javni zavod, ki se nahaja na naslovu Zavrč 14, 2283 Zavrč, Slovenija. Ustanova je specializirana za vzgojo in izobraževanje otrok in ima dolgoletno tradicijo v skupnosti.

Če želite kontaktirati Vrtec Zavrč, lahko to naredite na naslednjih kontaktnih podatkih: Telefon: 27952287 ali pa preko njihove spletne strani.

Med specialitete Vrteca Zavrč sodi predvsem vzgoja in izobraževanje otrok. Ustanova ponuja različne aktivnosti in programske enote, ki so namenjene razvoju otrok.

Poleg tega Vrtec Zavrč tudi skrbi za dostopnost za osebe z invalidnostjo. Na lokaciji so na voljo parkirniška mesta in dostop do objekta je tudi prilagojen osebam na invalidskem vozičku.

Če želite prebrati mnenja drugih o Vrtecu Zavrč, lahko to naredite na Google My Business, kjer je trenutno objavljenih 0 mnenj. Povprečno mnenje trenutno znaša 0/5.

Ker je Vrtec Zavrč javni zavod, so javno dostopni tudi ostali podatki o ustanovi. Če ste zainteresirani za to ustanovo, vam priporočamo, da se seznanite s podrobnostmi na njihovi spletni strani in jih kontaktirate če imate kakršen koli vprašanji ali pomisleke.

Za končno poročilo, vam priporočamo, da obiščete spletno stran Vrteca Zavrč in se seznanite s tem, kaj lahko to ustanova ponudi vašemu otroku. Kontaktirajte jih če imate kakršen koli vprašanji ali pomisleke. Njihova ekipa bo morebiti v pomoč pri odločitvi o vzgoji in izobraževanju vašega otroka.

Go up