Gasilski dom, PGD Zavrč - Zavrč

Naslov: Zavrč 1, 2283 Zavrč, Slovenija.
Telefon: 31608140.

Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Gasilski dom, PGD Zavrč

Gasilski dom, PGD Zavrč je ena od gasilskih postaj v Sloveniji, ki je locirana na naslovu Zavrč 1, 2283 Zavrč, Slovenija. Če potrebujete pomoč, lahko vas kontaktirate na telefonu 31608140.

Ta gasilska postaja ponuja številne specialitete in storitve, povezane z varnostjo in preprečevanjem požarov. So izkušeni in strokovno usposobljeni, da se soočajo z vsem, od majhnih požarov do večjih nesreč.

Informacije o Gasilskem domu, PGD Zavrč so tudi na voljo na njihovi spletni strani, čeprav trenutno ni dostopne. Če ste interesirani za njihovo delo in storitve, jih lahko obiščete neposredno na njihovi lokaciji.

Med drugim, Gasilski dom, PGD Zavrč ponuja tudi parkirne možnosti in je dostopen osebam na invalidskih vozičkih. Imajo tudi en vhod, ki je dostopen osebam na invalidskih vozičkih, kar omogoča lažji dostop.

Če iščete mnenja in ocene drugih ljudi o Gasilskem domu, PGD Zavrč, lahko poiščete eno na Google My Business. Trenutno imajo povprečno oceno 5/5, kar kaže na zelo visoko zadovoljstvo strank.

Če potrebujete pomoč ali pomoč pri požaru, je Gasilski dom, PGD Zavrč ena od najboljših izbir v regiji. Njihova izkušnja in strokovno znanje jih uvrščajo med najboljše gasilce v državi.

Zato, če iščete zanesljivo in profesionalno gasilsko službo, obiščite Gasilski dom, PGD Zavrč na naslovu Zavrč 1, 2283 Zavrč, Slovenija ali kontaktirajte jih na telefonu 31608140.

Go up