Športni park Zavrč - Zavrč

Naslov: 2283 Zavrč, Slovenija.

Specialitete: Stadion.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 16 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Športni park Zavrč

Športni park Zavrč 2283 Zavrč, Slovenija

Športni park Zavrč je izjemno primerno mesto za vse, ki iščete rekreacijo in šport na odprtem. Nahaja se na naslovu 2283 Zavrč, Slovenija in ponuja Stadion kot eno izmed svojih posebnosti.

To športno središče je dostopno tudi osebam z invalidskimi vozički, saj ima na voljo parkirne prostore in dostopen vhod. Če želite več informacij o Športnem parku Zavrč, lahko preverite njihovo spletno stran ali jih pokličete na telefon, čeprav trenutno nimamo te informacije.

Glede na javno dostopne ocene na Google My Business ima Športni park Zavrč povprečno oceno 4.5/5 na podlagi 16 ocen. To nam kaže, da so bili obiskovalci zadovoljni s svojo izkušnjo na tem mestu.

Med drugimi zanimivimi informacijami o Športnem parku Zavrč je na voljo parkirišče in dostopnost za osebe z invalidskimi vozički. To pomeni, da lahko vsakdo uživa v športnih aktivnostih in dogodkih, ki jih ponuja to športno središče.

Če iščete mesto za treninge, tekme ali druge športne dejavnosti, je Športni park Zavrč dobra izbira. Nahaja se v ugodni lokaciji in ponuja sodobne in dobro urejene športne objekte. Poleg tega so bili pretekli obiskovalci zadovoljni s svojimi izkušnjami na tem mestu.

Zato, če iščete športno središče, ki ponuja sodobne in dobro urejene objekte, je Športni park Zavrč zelo priporočljiv. Preverite njihovo spletno stran ali jih pokličete, da boste lahko bolje spoznali njihove storitve in možnosti. Ne boste razočarani

Go up