Lovska družina Dobrovnik - Dobronaki Vadászegylet - Dobrovnik

Naslov: Dobrovnik 299a, 9223 Dobrovnik, Slovenija.
Telefon: 51391349.

Specialitete: Lovsko društvo.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 4 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Lovska družina Dobrovnik - Dobronaki Vadászegylet

Dobrodosli na spletni strani Lovske družine Dobronaki Vadászegylet

Lovska družina Dobronaki Vadászegylet je eno izmed najstarejših in najprestižnejših lovskih društev v Sloveniji. Ustanovljeno je bilo leta 1952 in se nahaja v majhnem mestecu Dobrovnik, v bližini meje z Madžarsko.

Njihov naslov je Dobrovnik 299a, 9223 Dobrovnik, Slovenija. Če imate težave s potjo do nas, lahko vas svetujemo, da uporabite njihovo dostopno parkirišče za osebe z invalidskimi vozički. Vhod v stavbo je tudi prilagojen osebam z invalidskimi vozički.

Lovska družina Dobronaki Vadászegylet ima bogato zgodovino in tradicijo lovske dejavnosti. Njihove specialitete so lov na jelene, divje svinje, zajce, fazane in druge divje živali. Če ste iskali pravo lovsko izkušnjo v Sloveniji, se lahko priporočamo, da se obrnite nanje.

Na njihovi spletni strani lahko najdete tudi informacije o njihovih prihajajočih dogodkih in lovskih tečajih. Če ste začetniki v lovski dejavnosti, jih lahko obiščete za nekaj nasvetov in navodil.

Lovska družina Dobronaki Vadászegylet ima tudi odlične ocene na Google My Business. Ima 4 mnenja s povprečno oceno 5/5. To je znak njihovega dobrega dela in predanosti lovski dejavnosti.

Če ste iskali lovsko društvo v Sloveniji, ki vam lahko ponudi izkušnjo in tradicijo, se lahko priporočamo, da obiščete Lovsko družino Dobronaki Vadászegylet. Najdite jih na naslovu Dobrovnik 299a, 9223 Dobrovnik, Slovenija. Če imate vprašanja ali želite več informacij, lahko vas priporočamo, da se obrnite nanje preko njihove spletne strani.

Kontaktirajte Lovsko družino Dobronaki Vadászegylet danes in zaživi izjemno lovsko izkušnjo

Go up