Kulturno društvo Petofi Sandor Dobrovnik - Muvelodesi Egyesulet Petofi Sendor Dobronak - Dobrovnik

Naslov: Dobrovnik 297, 9223 Dobrovnik, Slovenija.

Specialitete: -.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Kulturno društvo Petofi Sandor Dobrovnik - Muvelodesi Egyesulet Petofi Sendor Dobronak

Kulturno društvo Petofi Sandor Dobrovnik - Muvelodesi Egyesulet Petofi Sendor Dobronak Dobrovnik 297, 9223 Dobrovnik, Slovenija

Kulturno društvo Petofi Sandor Dobronak, tudi znano kot Muvelodesi Egyesulet Petofi Sendor Dobronak, je zanimiva kulturna ustanova, ki je locirana na Dobrovniku 297, 9223 Dobrovnik, Slovenija.

Ustanova je poimenovana po Sandorju Petofiju, madžarskem pesniku in politiku, ki je živel v 19. stoletju. Kulturno društvo Petofi Sandor Dobronak je posvečeno ohranjanju in promociji madžarske kulture in je priljubljeno med lokalno prebivalstvom in obiskovalci.

Med specialiteto ustanove sodita organizacija kulturnih dogodkov in dejavnosti, kot so literarni večeri, koncerti, gledališke predstave in delavnice.

Lokacija ustanove je ena od njenih glavnih znamenitosti. Dobrovnik je idilično naselje na skrajnem vzhodu Slovenije, ki meji na Madžarsko in Hrvaško. Obiskovalci lahko uživajo v lepi pokrajini in arhitekturi, ki obdajata kulturno društvo.

Poleg tega je Kulturno društvo Petofi Sandor Dobronak dostopno tudi osebam na invalidskih vozičkih in ima na voljo parkirišče.

Če iščete informacije o ustanovi, boste našli, da ima 2 mnenj na Google My Business s povprečno oceno 5/5, kar kaže, da so obiskovalci zadovoljni z izkušnjo.

Če ste zainteresirani za Kulturno društvo Petofi Sandor Dobronak, vam jasno priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran, da lahko preiščete njihovo program in se za morebitne dogodke prijavite.

Poleg tega vas ustanova spodbuja, da se aktivno udeležite njihovih dejavnosti in tako prispevate k ohranjanju in promociji madžarske kulture v Sloveniji.

Kulturno društvo Petofi Sandor Dobronak je torej zanimiva kulturna ustanova, ki ponuja lepo lokacijo, raznolik program in varen in dostopen dostop. Če iščete izkušnjo, ki vključuje kulturno bogastvo in lepo okolje, je to mesto, kamor boste rad pridete.

Go up