Občina Dobrovnik - Dobronak Község - Dobrovnik

Naslov: Dobrovnik 297, 9223 Dobrovnik, Slovenija.
Telefon: 25776880.
Spletna stran: dobrovnik.si.
Specialitete: Občinski urad.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Občina Dobrovnik - Dobronak Község

Dobrodosli na spletni strani Občine Dobrovnik - Dobronak Község Občina Dobrovnik se nahaja v vzhodni Sloveniji in je ena od občin v Pomurski regiji. Naslov občine je Dobrovnik 297, 9223 Dobrovnik, Slovenija.

Če imate potrebe po stikovanju z Občino Dobrovnik, lahko to počete preko telefona na številki 25776880. Če pa preferirate stik preko spleta, lahko to storite na naslovu dobrovnik.si.

Občinski urad je eden izmed pomembnejših specialitet Občine Dobrovnik. Tu lahko najdete pomoč in svetovanje glede različnih administrativnih zadev.

Občina Dobrovnik tudi skrbi za dostopnost in udobje svojih obiskovalcev. Parkirišče je na voljo za obiskovalce, ki pridejo s svojim vozilom, in je dostopno osebam na invalidskem vozičku. Prav tako je vhod v občinski urad dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Vse do sedaj Občina Dobrovnik še nima nobenega mnenja na Google My Business. To pa ne pomeni, da se občina ne posveča zadovoljstvu svojih obiskovalcev in prebivalcev.

V povprečju ima Občina Dobrovnik oceno 0/5, vendar pa to ni zaradi slabega delovanja občine, temveč zaradi pomanjkanja mnenj.

Če iščete občino, ki se posveča svojim obiskovalcem in prebivalcem, ter jim nudi pomoč in svetovanje, je Občina Dobrovnik dober izbor. Zaradi svoje lokacije, specialitet in dostopnosti je občina primerna za vse, ki iščejo administrativno pomoč v Pomurski regiji.

Zato vam priporočamo, da obiščete spletno stran Občine Dobrovnik in se seznanite z vsemi ponudbami in možnostmi, ki jih ima občina na voljo. Stik z občino lahko vzpostavite preko spleta ali telefona, in svoje potrebe lahko predstavite administrativnim delavcem občine.

Kontaktirajte Občino Dobrovnik danes in doživite njeno prijazno in pomožno osebje

Go up