Društvo vinogradnikov Dobrovnik - Szolo Es Bortermelok Egyesülete Dobronak - Dobrovnik

Naslov: Dobrovnik 297, 9223 Dobrovnik, Slovenija.
Telefon: 31816330.

Specialitete: Združenje ali organizacija.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Društvo vinogradnikov Dobrovnik - Szolo Es Bortermelok Egyesülete Dobronak

Dobrodosli na spletni strani Društva vinogradnikov Dobrovnik - Szolo Es Bortermelok Egyesülete Dobronak Ta organizacija, ki jo lahko najdete na naslovu Dobrovnik 297, 9223 Dobrovnik, Slovenija, je specializirana za proizvodnjo in promocijo vina.

Če iščete organizacijo, ki se aktivno posveča vinogradništvu in proizvodnji vina, je Društvo vinogradnikov Dobrovnik - Szolo Es Bortermelok Egyesülete Dobronak idealen izbor. Ta društvo ponuja izkušnje članom in obiskovalcem, ki jih zanimajo različne vrste vina in tehnik proizvodnje.

Sedež organizacije se nahaja v podeželskem okolju, kar omogoča obiskovalcem, da uživajo v sproščenem in lepem okolju, medtem ko se učijo o vinogradništvu in vinarstvu. Na lokaciji je na voljo tudi parking, ki je dostopen osebam, ki uporabljajo invalidski voziček.

Društvo vinogradnikov Dobrovnik - Szolo Es Bortermelok Egyesülete Dobronak ima na Google My Business dve oceni, s povprečno oceno 5/5. To kaže, da so bili obiskovalci z njegovimi ponudbami in storitvami zelo zadovoljni.

Ker je organizacija specializirana za proizvodnjo in promocijo vina, lahko obiskovalci tudi kupijo vino neposredno na lokaciji. To je priložnost, da se seznanite z lokalnimi vinami in pogovorite z eksperti na tem področju.

Če iščete organizacijo, ki vam ponudi izkušnjo v vinogradništvu in vinarstvu, je Društvo vinogradnikov Dobrovnik - Szolo Es Bortermelok Egyesülete Dobronak zelo priporočljivo. Obiskali ste že to organizacijo ali iščete še več informacij, vas priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran. Tu lahko najdete več informacij o njihovih dogodkih, članstvu in drugih dejavnostih. Kontaktirajte jih še danes in se pridružite skupnosti, ki ljubi vino in vinogradništvo

Go up