Bukovniško jezero - Dobrovnik

Naslov: Dobrovnik 93, 9223 Dobrovnik, Slovenija.

Spletna stran: bukovniskojezero.si.
Specialitete: Ribnik za ribolov.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 85 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Bukovniško jezero

Bukovniško jezero Dobrovnik 93, 9223 Dobrovnik, Slovenija

Bukovniško jezero je slovenski ribnik, ki se nahaja v Dobrovniku na naslovu Dobrovnik 93, 9223 Dobrovnik, Slovenija. Ta ribnik je priljubljen med ribiči in ima specialiteto v ribolovu. Razen tega je na voljo tudi parkirišče, ki je dostopno za osebe z invalidskimi vozički, in vhod, ki je tudi prilagojen osebam z invalidskimi vozički.

Na spletni strani bukovniskojezero.si lahko najdete več informacij o ribniku, odprtih urah in cenikih. Ribnik je prejel 85 mnenj na Google My Business in ima povprečno oceno 4.5/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev.

Ribnik Bukovniško jezero je znan po svoji lepi naravi in je idealen za ribolov. Obiskovalci lahko uživajo v mirnem in sproščenem okolju ter poskušajo ujeti različne vrste rib, kot so ščuke, somi, krapi in drugi. Ribnik je primeren tudi za družinske izlete in kampiranje.

Lokacija ribnika je ena od njegovih glavnih prednosti. Leži v bližini avtoceste in je zato enostaven za dostop z avtomobilom. Obiskovalci lahko uživajo v lepi pokrajini in v naravi, ki obdaja ribnik.

Za več informacij o ribniku in rezervacijami lahko obiskovalci obiščejo spletno stran in se seznanijo z vsemi ponudbe in storitvami, ki jih ribnik nudi. Obiskovalci lahko tudi pričakujejo profesionalno in prijazno osebje, ki jih bo sprejelo in jim pomagalo pri vseh potrebah.

Za končno spodbudo lahko dodamo, da ribnik Bukovniško jezero ponuja izkušnjo, ki bo obiskovalcem ostala v spominu. Če ste iskalci sproščenega in naravnega okolja, kjer lahko uživate v ribolovu ali samo v sprehodu, je ribnik Bukovniško jezero prava izbira. Zato vam svetujemo, da obišite spletno stran in rezervirate svoj obisk.

Go up