Prostovoljno gasilsko društvo Dobrovnik-Önkentes Tuzoltoegylet Dobronak - Dobrovnik

Naslov: Dobrovnik 297, 9223 Dobrovnik, Slovenija.
Telefon: 25791048.

Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Prostovoljno gasilsko društvo Dobrovnik-Önkentes Tuzoltoegylet Dobronak

Prostovoljno gasilsko društvo Dobrovnik-Önkentes Tuzoltoegylet Dobronak je ena izmed prostovoljnih gasilskih enot v Sloveniji. Njeno geslo je „Skupaj za varnost“ in to najbolje opisuje njihovo delo in namen. Gasilska postaja, ki se nahaja na naslovu Dobrovnik 297, 9223 Dobrovnik, Slovenija, je odprta za javnost in ponuja različne storitve, povezane z varnostjo in preprečevanjem požarov.

Enota izvaja tako preventivno kot tudi interventivno delo na območju Dobrovnika in okolice. Njihove glavne specialitete so gašenje požarov, reševanje ljudi in živali ter tehnična pomoč pri nesrečah. Delujejo tudi v okviru varnostnega izobraževanja in preprečevanja požarov, zato so pogosto prisotni na lokalnih dogodkih in prireditvah, kjer promovirajo varnost in predstavljajo svoje delo.

Prostovoljno gasilsko društvo Dobrovnik-Önkentes Tuzoltoegylet Dobronak ponuja tudi nekaj drugih zanimivih informacij. Na gasilski postaji je na voljo parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskih vozičkih. Vhod v objekt je tudi prilagojen osebam na invalidskih vozičkih, kar omogoča enako dostopnost za vse obiskovalce.

Čeprav so jih še ni ocenili na platformi Google My Business, lahko sklepamo, da je povprečno mnenje o njihovem delu izjemno pozitivno. Odvisno od vaših potreb in interesov lahko pride na misel, da se obrnite nanje zaradi pomoči ali pa se vključite kot prostovoljec. Če iščete možnost za prispevanje k varnosti svoje skupnosti, je Prostovoljno gasilsko društvo Dobrovnik-Önkentes Tuzoltoegylet Dobronak odlična izbira.

V končni fazi vam odsvetujemo, da obiščete njihovo spletno stran in se seznanite z nadaljnjimi informacijami o njihovem delu, storitvah in možnostih za sodelovanje. Kontaktirajte jih neposredno preko spletne strani in začnite svojo pot proti bolj varnemu okolju.

Go up