Zavod za turizem in kulturo Beltinci - Beltinci

Naslov: Mladinska ulica 2, 9231 Beltinci, Slovenija.
Telefon: 40505170.

Specialitete: Turistično informacijski center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 5 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4/5.

Lokacija od Zavod za turizem in kulturo Beltinci

Zavod za turizem in kulturo Beltinci je organizacija, ki se posveča promociji turizma in kulture v občini Beltinci. Ima sedež na Mladinska ulica 2, 9231 Beltinci, Slovenija. Na vaš telefon lahko pokličete na številko 40505170.

To podjetje upravlja tudi Turistično informacijski center, kjer lahko obiskovalci dobijo vse potrebne informacije o kraju in okolici. Turistično informacijski center je primeren tudi za otroke in je dostopen osebam na invalidskem vozičku. Obiskovalcem je na voljo tudi parkirišče.

Na spletni strani www.beltinci.si lahko najdete več informacij o aktivnostih in dogodkih v občini Beltinci.

Zavod za turizem in kulturo Beltinci ima na Google My Business 5 mnenj, s povprečno oceno 4/5. Ocene in komentarji potrdijo, da je osebje v turističnem informacijskem centru prijazno in pomožno, da ima center bogato zbirko informacij in da je primeren tudi za družine z otroki.

Če iščete svetovalca za načrtovanje vašega obiska v občini Beltinci, se lahko obrnite na Zavod za turizem in kulturo Beltinci. Njihovo osredotočeno znanje in pomoč bosta pomagali, da boste lahko izkoristili vse, kar ima občina Beltinci za vaše zanimanje in zabavo. Zato jih priporočamo za kontakt preko njihove spletne strani.

Go up