Kulturno umetniško društvo Beltinci - Beltinci

Naslov: Mladinska ulica 2, 9231 Beltinci, Slovenija.
Telefon: 41784312.
Spletna stran: kud-beltinci.si.
Specialitete: Umetniška organizacija.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Kulturno umetniško društvo Beltinci

Kulturno umetniško društvo Beltinci je umetniška organizacija, ki je locirana v mestu Beltinci, v Sloveniji. Njihov naslov je Mladinska ulica 2, 9231 Beltinci. Če želite pogovoriti z njimi, lahko to storite preko telefona na številki 41784312. Če želite več informacij o njihovem delu in dejavnostih, lahko preiščete njihovo spletno stran kud-beltinci.si.

Kulturno umetniško društvo Beltinci je specializirano za organizacijo umetniških dogodkov in dejavnosti. To so predstave, razstave, koncerti in druge umetniške aktivnosti, ki jih lahko obiskovalci spremljajo ali pa aktivno sodelujejo. Organizacija je odprta za sodelovanje z ustvarjalci iz vse Slovenije in tudi iz drugih držav.

En od pomembnih značilnosti Kulturno umetniškega društva Beltinci je dostopnost za osebe z invalidnostjo. Na lokaciji je na voljo parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku. To je pomembno za vse, ki imajo težave z hojo ali drugimi gibalnimi sposobnostmi, saj lahko tako enostavno pridejo do dogodkov in dejavnosti, ki jih organizacija ponuja.

Če iščete informacije o Kulturno umetniškem društvu Beltinci, lahko preverite tudi njihove ocene in povprečno oceno na platformi Google My Business. V trenutku je na tej platformi objavljenih 0 ocen in povprečna ocena znaša 0/5. Čeprav ni na voljo veliko informacij o njihovih ocenah, lahko oceno interpretiramo kot prazno plat, ki ponuja možnost za izboljšanje in napredek.

Ker je Kulturno umetniško društvo Beltinci organizacija, ki se posveča umetnosti in kulturi, bi lahko vam ponudili naslednjo priporočilo: kontaktirajte jih preko njihove spletne strani in se vključite v njihove dejavnosti. Če imate interes za umetnost ali želite razširiti svoje znanje in sposobnosti, je to odlična priložnost, da se povežete z umetniško skupnostjo in sodelujete pri ustvarjanju lepega in pomembnega dela.

Na spletni strani Kulturno umetniškega društva Beltinci lahko najdete več informacij o njihovih dogodkih in dejavnostih, lahko pa tudi vstopite v stik z njihovimi predstavniki in dobite odgovore na vse vaše vprašanja. Ne pozabite, da je umetnost izjemna način za izražanje vaših misli in čustev, zato ne čakajte več in se vključite v umetniško skupnost Kulturno umetniškega društva Beltinci.

Go up