Cerkev sv. Ladislava, Beltinci - Beltinci

Naslov: 9231 Beltinci, Slovenija.

Specialitete: Cerkev.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 23 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.8/5.

Lokacija od Cerkev sv. Ladislava, Beltinci

Cerkev sv. Ladislava, Beltinci 9231 Beltinci, Slovenija

Cerkev sv. Ladislava v Beltincih je ena od najzanimivejših verskih stavb v Prekmurju, na naslovu 9231 Beltinci, Slovenija. To je župnijska cerkev, zasnovana v baročnem slogu, ki stoji na mestu starejše cerkve iz 14. stoletja.

Cerkev je dobro dostopna, saj ima na voljo parkirišče in je dostopna osebam na invalidskem vozičku. Vhod v cerkev je tudi dostopen osebam z ovirami.

Cerkev je znana po svojih lepih arhitekturnih značilnostih, vključno z visokim zvonikom, ki krona glavno fasado. Notranjost cerkve je elegantno okrašena in vsebuje več umetniških del, ki predstavljajo verske teme.

Cerkev sv. Ladislava je tudi pomembno versko središče, ki ponuja različne verske dejavnosti in obrede za svojo skupnost. Je tudi priljubljena destinacija za romarje in turiste, ki obiščajo Prekmurje.

Na spletni strani cerkve www.beltinci.cerkev.si lahko najdete več informacij o njeni zgodovini, dogodkih in aktivnostih. Če želite več informacij ali imate vprašanj, lahko se obrnite na cerkev tudi preko telefona 02/535-11-23.

Cerkev sv. Ladislava v Beltincih prejema odlične ocene s strani obiskovalcev in ima povprečno oceno 4.8/5 na podlagi 23 mnenj na Google My Business. Obiskovalci hvalijo lepoto cerkve, toplo sprejem in pomoč osebja ter različne verske dejavnosti in obrede, ki jih cerkev ponuja.

Če iščete lepo in zanimivo versko stavbo v Prekmurju, je cerkev sv. Ladislava v Beltincih definitivno vredna obiska. Ocene in povprečna ocena kažeta, da bo vaš obisk verjetno enkraten in spoštovanja vreden izkušnji. Zato se priporoča, da se obrnite na cerkev preko njenega spletnega mesta ali telefona, da bi prejeli več informacij in se vključili v različne verske dejavnosti in obrede.

Go up