Bovec Šport Center A+ - Bovec

Naslov: Dvor 43d, 5230 Bovec, Slovenija.
Telefon: 31263632.
Spletna stran: bovec-sc.si.
Specialitete: Organizacija dejavnosti na prostem, Rafting.
Druge zanimive informacije: Storitve na lokaciji, Spletni termini, Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Toaleta, nevtralna glede na spol, Potrebno je naročanje.
Mnenja: Ta podjetje ima 126 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.7/5.

Lokacija od Bovec Šport Center A+

Bovec Šport Center A+ je športno središče, ki se nahaja na naslovu Dvor 43d, 5230 Bovec, Slovenija. Je specializirano za organizacijo dejavnosti na prostem in rafting. Če iščeš nekaj posebnega za svoje pustolovske želje, je Bovec Šport Center A+ idealno mesto za tebe

Lahko si ogledate njihovo spletno stran na bovec-sc.si in jih kontaktirate na številki 31263632.

Med specialitetami Bovec Šport Center A+ so organizacija dejavnosti na prostem in rafting. Vsi programi so prilagojeni vašim željam in potrebam, tako da boste lahko uživali v polni meri svoje pustolovske izkušnje. Vsi vodniki so izkušeni in izobraženi, tako da vas bo varno popeljali skozi vse užitke, ki jih ponuja reka Soča.

Bovec Šport Center A+ ponuja tudi storitve na lokaciji, dostopne so tudi osebam na invalidskih vozičkih. Potrebno je naročanje in seveda boste lahko tudi poslužujete nevtralne strani za strani. Če iščete nekaj drugačnega in zabavnega, je Bovec Šport Center A+ prava izbira za vas.

Na spletni strani Bovec Šport Center A+ lahko najdete tudi številne informacije o pogojih in cenah. Parkirišče je dostopno in tudi vhod in strani sta dostopni osebam na invalidskih vozičkih. Opazno je, da so imeli do sedaj 126 mnenj na Google My Business z povprečnim mnenjem 4.7/5.

Rezervirajte svoje mesto pri Bovec Šport Center A+ in se pripravite na užitek in pustolovščino Ne pozabite, da lahko vse storitve naročite preko njihove spletne strani. Kontaktirajte jih še danes in začnite svojo pustolovsko izkušnjo.

Go up