Upravna enota Murska Sobota, Krajevni urad Cankova - Cankova

Naslov: Cankova 25, 9261 Cankova, Slovenija.

Spletna stran: upravneenote.gov.si.
Specialitete: Občinski urad.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Upravna enota Murska Sobota, Krajevni urad Cankova

Upravna enota Murska Sobota, Krajevni urad Cankova Cankova 25, 9261 Cankova, Slovenija

Upravna enota Murska Sobota, Krajevni urad Cankova je lokalni urad, ki nudi upravne storitve prebivalcem občine Cankova. To je pomembno za tiste, ki iščejo informacije o uradnih zadevah, dokumentih in postopkih v tej regiji.

Njeno glavno naslov je Cankova 25, 9261 Cankova, Slovenija. Lahko vas tudi kontaktirate po telefonu, čeprav aktualnega telefonskega števila za to upravno enoto trenutno nimamo na voljo.

Če želite preveriti njihovo spletno stran, lahko to storite na upravneenote.gov.si.

Med specialitete upravne enote spadajo občinski uradi, ki nudijo široko paleto upravnih storitev.

Poleg tega, da ponujajo pomembne upravne storitve, ima ta upravna enota tudi nekaj drugih zanimivih informacij. Na voljo so parkirna mesta, dostopna osebam na invalidskem vozičku, in tudi vhod za osebe na invalidskih vozičkih.

Če ste iskali ocene o tej upravni enoti, vas lahko informiramo, da trenutno oni nimajo nobenih ocen na Google My Business.

Čeprav nimajo javno dostopnih ocen, lahko vas spodbujemo, da poiščete več informacij o njihovih storitvah in operacijah na njihovi spletni strani. Če imate pomembna vprašanja ali potrebujeте osebno svetovanje, jih lahko kontaktirate preko njihove spletne strani.

Za vsako morebitno pomoč ali informacije v zvezi z njihovimi storitvami vam svetujemo, da jih kontaktirate preko njihove spletne strani.

Go up