Camp Danica Bohinj - Bohinjska Bistrica

Naslov: Triglavska cesta 60, 4264 Bohinjska Bistrica, Slovenija.
Telefon: 71888887.
Spletna stran: tdbohinj.si.
Specialitete: Prostor za kampiranje, Nastanitev.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Pohodništvo, Prijazno skupnosti LGBTQ+, Varen prostor za transspolne osebe, Igrišče, Otrokom prijazne dejavnosti, Otrokom prijazni pohodi, Primerno za otroke, Park za pse, Psi so dovoljeni.
Mnenja: Ta podjetje ima 2092 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.2/5.

Lokacija od Camp Danica Bohinj

Kašnil sem informacije o CAMPU DANICA BOHINJ, ki je turistično letovišče, ki nudi prostor za kampiranje in nastanitve. Nahaja se na Triglavski cesti 60, 4264 Bohinjska Bistrica, Slovenija. Lahko si ogledate njihovo spletno stran na tdbohinj.si ali jih pokličete na številko 71888887.

Camp Danica Bohinj nudi parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku, vhod tudi. To je prijazno mesto za LGBTQ+ skupnosti in tudi varno mesto za transspolne osebe. Imajo tudi otroško igrišče, otroške prijazne dejavnosti in otroške prijazne pohode. Je primerno za otroke in ima park za pse, kjer so psi dovoljeni.

To letovišče je zanimivo za turiste, ki iščejo naravne lepotice in aktivnosti na prostem. V bližini so pohodniške poti in druge zanimivosti.

Če iščete mesto za kampiranje ali nastanitev v Bohinju, je Camp Danica Bohinj dober izbor. Imajo prijazno skupnost in odličen odnos do gostov.

Na Google My Business imajo 2092 mnenj s povprečnim mnenjem 4.2/5. To pomeni, da so gostje zadovoljni z njihovim servisom in nastanitvami.

Če želite rezervirati nastanitev ali si pogledati več informacij, obiščite njihovo spletno stran. Tam lahko najdete informacije o cenenih ponudbah, dostopnih aktivnostih in drugih zanimivostih v bližini. Ne pozabite, da jih lahko tudi pokličete in ostanete na svetli. Kamp Danica Bohinj vam bo s prijaznim sprejemom in lepo okolico pomagali, da se počutite kot doma.

Go up