Društvo mladih Beltinci - Beltinci

Naslov: Mladinska ulica 2, 9231 Beltinci, Slovenija.

Specialitete: Mladinska organizacija.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Društvo mladih Beltinci

Društvo mladih Beltinci Mladinska ulica 2, 9231 Beltinci, Slovenija

Društvo mladih Beltinci je mladinska organizacija, ki je locirana v Beltincih in svoje prostore ima na Mladinska ulica 2, 9231 Beltinci, Slovenija. Gre za organizacijo, namenjeno mladim, ki jim nudi možnosti za udejstvovanje in razvoj.

Če iščete informacije o Društvu mladih Beltinci, je pomembno vedeti, da je njihova telefonska številka dosegljiva preko urada. Na žalost na trenutni trenutki ni na voljo informacije o telefonski številki.

Najdene informacije o Društvu mladih Beltinci so osnovne, saj je spletna stran trenutno v gradnji. Čeprav je informacij malo, vemo, da so specializirani za mladinsko dejavnost.

Društvo mladih Beltinci je dostopno tudi za osebe z invalidskimi vozički, saj imajo na voljo parkirniško mesto. To je odličen dodatek k njihovi lokaciji v središču mesta.

Čeprav so informacije o mnenjih o Društvu mladih Beltinci na Google My Business omejene, so trenutno brez ocene.

Kot sklep, če iščete organizacijo, ki se posveča mladinskim dejavnostim in je dostopna tudi osebam z invalidskimi vozički, je Društvo mladih Beltinci dobra izbira. Čeprav bi bilo dobro, če bi bila na voljo več informacij o njihovih dejavnostih in programih.

Zato jih ohranite na vašem radarju in pogledajte nazaj, ko bo njihova spletna stran dokončana. V tem času vas ohranimo vpeti in vas spodbujamo, da obiščete njihovo spletno stran, ko bo ona na voljo.

Go up