Bankomat NLB - Beltinci

Naslov: Panonska ul. 9a, 9231 Beltinci, Slovenija.
Telefon: 25421890.
Spletna stran: nlb.si.
Specialitete: Banka, Bankomat.
Druge zanimive informacije: Dostop z avtomobilom, Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 7 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 3.9/5.

Lokacija od Bankomat NLB

Bankomat NLB, ki se nahaja na Naslovu: Panonska ul. 9a, 9231 Beltinci, Slovenija, je ena izmed pomembnejših bančnih ustanov v Sloveniji. Bančni avtomat NLB v Beltincih je na voljo za vse, ki potrebujejo brezštevilne bančne storitve, kot so denarni menjalnik, vplačila in varčevanje. Bankomat je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, zato je vedno na voljo, ko vam je to potrebno.

Če potrebujete več informacij o bančnih storitvah NLB, lahko pokličete na Telefon: 25421890. Poleg tega se lahko informirate tudi na spletni strani nlb.si. Na tej spletni strani lahko najdete tudi informacije o drugih bančnih storitvah NLB, ki so na voljo v vaši bližini ali drugod po Sloveniji.

Bankomat NLB v Beltincih ima tudi nekaj drugih zanimivih informacij. Je dostopen za dostop z avtomobilom in ima na voljo parkirnišča. Je tudi dostopen osebam na invalidskem vozičku, saj ima dostopen vhod in je omogočen dostop z invalidskim vozičkom. To pomeni, da je bančni avtomat NLB v Beltincih dostopen za vse, tudi za tiste, ki imajo težave z mobilnostjo.

Če želite prebrati mnenja drugih strank o bančnem avtomatu NLB v Beltincih, lahko to storite na Google My Business, kjer je trenutno na voljo 7 mnenj. Povprečno mnenje je 3.9/5, kar kaže, da so stranki z bančnim avtomatom NLB v Beltincih večinoma zadovoljni.

V skupnem so bankomat NLB v Beltincih specializirani za bančne storitve, kot so denarni menjalnik, vplačila in varčevanje. Je dobro lociran, dostopen z avtomobilom in ima parkirišče. Je tudi dostopen osebam na invalidskem vozičku in ima povprečno mnenje 3.9/5. Če iščete bankomat v Beltincih, vam priporočamo, da obiščete NLB in izkoristite njihove bančne storitve.

Za nadaljnje informacije o bančnih storitvah NLB v Beltincih ali drugod po Sloveniji se lahko obrnete na njihovo spletno stran ali jih pokličete na njihov telefon. Ne zapustite tudi prebrati mnenj drugih strank o bančnem avtomatu NLB v Beltincih na Google My Business.

Go up