Vrtec Beltinci, enota "Cigelček" Melinci - Beltinci

Naslov: Melinci 64, 9231 Beltinci, Slovenija.
Telefon: 82057500.
Spletna stran: vrtecbeltinci.si.
Specialitete: Vrtec.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Vrtec Beltinci, enota "Cigelček" Melinci

Vrtec Beltinci, enota „Cigelček” Melinci je javni vzgojni zavod, ki se nahaja na naslovu Melinci 64, 9231 Beltinci, Slovenija. Lahko se jih kontaktira tudi na telefonski številki 82057500 ali pa preko njihove spletne strani vrtecbeltinci.si.

To je poseben vrtec, ki se osredotoča na vzgojo otrok in jim nudi ustrezno okolje za razvoj. Med specialitetami vrtca je poudarek na razvoju otrok v skupnosti in njihovi raznolikosti. Poleg tega vrtcu nudijo tudi športne dejavnosti, umetniške delavnice in izlete, ki otrokom omogočajo, da se spoznavajo z naravo in svetom okoli sebe.

Vrtec Beltinci, enota „Cigelček” Melinci je dostopen tudi osebam na invalidskih vozičkih. Parkirišče in vhod sta dostopna tej populaciji, kar omogoča lažji dostop do vrtca. To je pomembno za starše, ki iščejo primerno vzgojno ustanovo za svoje otroke z invalidnostjo.

Na trenutni moment vrtcu še ni mnenj na Google My Business. To pa ne pomeni, da vrtca ni zanesljiv in kakovosten. Za boljše razumevanje delovanja vrtca lahko obiščete njihovo spletno stran, kjer najdete več informacij o njihovih programih, aktivnostih in vsebini.

Če iščete primerno vzgojno ustanovo za svoje otroke, je Vrtec Beltinci, enota „Cigelček” Melinci dobra izbira. Njihova pozornost do otrok, raznolikost programov in vsebine ter dostopnost za osebe na invalidskih vozičkih so le nekaj od razlogov, zakaj bi jih lahko obiskali. Za več informacij jih lahko kontaktirate preko njihove spletne strani vrtecbeltinci.si.

Go up