Beltinci K - Beltinci

Naslov: 9231 Beltinci, Slovenija.

Specialitete: Avtobusna postaja.
Druge zanimive informacije: Na voljo je 24-urni prevoz.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Beltinci K

Beltinci K 9231 Beltinci, Slovenija

Beltinci K je prevozniško podjetje, ki se nahaja na naslovu 9231 Beltinci, Slovenija. Specializirajo se za avtobusno postajo, kar pomeni, da nudijo prevoze z avtobusi na različne destinacije.

Ena od glavnih značilnosti podjetja Beltinci K je na voljo 24-urni prevoz. To pomeni, da lahko potniki uporabljajo njihove storitve kadar koli, ne glede na čas dneva ali noči.

Čeprav imajo podjetje Beltinci K ni ene svoje spletne strani, pa lahko potniki dobijo informacije o njihovih prevozih in shedule na drugih spletnih straneh ali jih lahko poiščejo na Google My Business, kjer bodo našli 0 mnenj.

Povprečno mnenje o podjetju Beltinci K je 0/5. Čeprav trenutno ni na voljo kakršnih koli mnenj o tem podjetju, pa bi lahko potniki poskusili izkoristiti njihove storitve in ugotovili, da so zadovoljni s svojo potjo.

Če iščeš prevoz na avtobusni postaji, je Beltinci K dobra izbira. Njihova lokacija je primerna za potnike, ki živijo ali se vračajo v Beltince, saj se nahajajo v samem mestu. Prevozniško podjetje Beltinci K ima tudi izkušene voznike in sodobno opremljeno vozni park.

Na voljo so jim tudi storitve 24-urnega prevoza, kar je zelo uporabno za potnike, ki potrebujejo hitro in zanesljivo potovanje.

Kljub temu, da podjetje trenutno nima svoje spletne strani, pa lahko potniki poiskajo informacije o njihovih prevozih in shedule na drugih spletnih straneh ali pa se lahko obrnijo na njihov telefon.

Če iščeš zanesljiv in hitri prevoz, je Beltinci K dobra izbira. Obišči jih na naslovu 9231 Beltinci, Slovenija ali pa poišči informacije o njihovih prevozih in shedule na drugih spletnih straneh. Ne boš razočaran.

Go up