Rokometni klub Dol tki Hrastnik - Dol pri Hrastniku

Naslov: Planinska cesta 3, 1431 Dol pri Hrastniku, Slovenija.
Telefon: 35649006.
Spletna stran: rk-dol.si.
Specialitete: Rokometni klub.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 25 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.9/5.

Lokacija od Rokometni klub Dol tki Hrastnik

Rokometni klub Dol tki Hrastnik je športno društvo, ki se nahaja na Planinska cesta 3, 1431 Dol pri Hrastniku, Slovenija. Njihov kontaktni telefon je 35649006 in imajo tudi svojo spletno stran, dosegljivo na rk-dol.si.

To društvo se specializira za rokomet, kar jasno sledi iz njihovega imena. Če iščete športno društvo, ki se posveča rokometu, ste prišli na pravilno mesto. Rokometni klub Dol tki Hrastnik ponuja odličen izobraževalni program in možnosti za aktivno sodelovanje v športu. Njihovi trenerji so izkušeni in nudijo kvalitetno podporo svojim članom.

Klub je primerna izbira tudi zaradi svoje dostopnosti. Parkirišče je na voljo in je dostopno osebam na invalidskem vozičku, tako kot tudi vhod v objekt. To pomeni, da so vsi dobrodošli, ne glede na svoje sposobnosti.

Na spletni strani klub lahko najdete tudi informacije o njihovih treningih in tekmah. Če ste zainteresirani za članstvo ali samo za ogled tekme, je spletna stran dobra izbira. Na klubu se lahko tudi informirate o morebitnih prijavah za tekme in drugih prireditvah, povezanih z rokometom.

Rokometni klub Dol tki Hrastnik ima 25 mnenj na Google My Business s povprečnim mnenjem 4.9/5. To pomeni, da so člani in obiskovalci zelo zadovoljni s klubom in njegovo dejavnostjo. Zato je klub vreden ogleda in resnega pomisljenja o članstvu.

Če iščete športno društvo, ki se posveča rokometu in ponuja kvalitetne izobraževalne programe in možnosti za aktivno sodelovanje, je Rokometni klub Dol tki Hrastnik dobra izbira. Če ste zainteresirani, se preporočamo, da obiščete njihovo spletno stran rk-dol.si in se seznanite z njihovimi treningi in tekmai ter morebitnimi prijavami za članstvo. Ne bočite tudi pogledat njihovih pozitivnih ocen in povprečne ocene 4.9/5 na Google My Business.

Go up